НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Редовно почиствайте енергията в дома ви!

Редовно почиствайте енергията в дома ви!

0
Признаци на негативна енергия и как да я почистите
Редовно почиствайте енергията в дома ви!

Признаци на негативна енергия в дома ви, на които да обърнете внимание. Ако забележите някой от тях, е нужно да пречистите къщата.

Когато енергията в един дом е слаба, е лошо, но още по-лошо е, ако е отрицателна.

Това води не само до умора и раздразнителност, но и до кавги, изтичане на пари, болести и дори до разпадане на семейството.

Признаци на негативна енергия

 • хлебарки и други вредни насекоми
 • вещите изчезват и се губят
 • членовете на семейството и домашните любимци често са болни
 • растенията не се развиват и умират
 • крушките и електрическите уреди често изгарят без видима причина
 • тръбите текат, санитарната техника често се чупи
 • вратите и прозорците се затварят сами
 • неприятни миризми без видим източник
 • чести семейни конфликти
 • членовете на семейството изпитват апатия към всичко наоколо, постоянна умора
 • лоши сънища, сънят не възстановява силите
 • на гости ви е бил неприятен и завистлив човек
 • някой е починал в къщата

Може би, преди да се нанесете, в къщата е живяло нещастно семейство или е станало престъпление.

Забелязвате ли някои от тези признаци на негативна енергия в дома ви? Всички методи за почистване на енергията са доста прости и не изискват намесата на отвъдни сили.

Пречистване на собствената ви енергия:

Самите вие можете да внесете негативизъм в дома си. За да пречистите енергията си, трябва да вземете душ, но не обикновен душ, а със сол. Солта е проводник на енергия и е способна да я съхранява, а в комбинация с водата я отмива.

Докато вземате душ, изтъркайте тялото си с обикновена сол, масажирайте и изплакнете обилно. В същото време трябва да сте в добро настроение и да мислите как се отървавате от всичко лошо. Веднага ще почувствате лекота в душата си след такава процедура.

Почистете къщата от негативна енергия:

Изхвърлете ненужните вещи

Всички вещи имат памет и са способни да съхраняват енергия. Ето защо, трябва навреме да се отървете от ненужните предмети, особено ако с тях са свързани неприятни спомени. Запомнете: всичко, което не се използва повече от година, акумулира отрицателна енергия.

Преди да започнете, отворете всички прозорци и врати в къщата – течението ще премахне всички негативи. Облечете прости, но спретнати домашни дрехи. Не носете бижута и бъдете в неутрално настроение. Отървете се от всички счупени съдове, дори ако има само малка драскотина. Също така, не ги дръжте мръсни. Или занесете старите си дрехи в килера или ги изхвърлете. Следете батерията на часовника, той не трябва да спира.

Почистете огледалата

Избършете ги по часовниковата стрелка с влажна кърпа, броят на кръговете зависи от това на колко години е огледалото. Ако не ги помните, направете 13. Ако в къщата има антични огледала или тези, останали от предишни наематели, трябва да се отървете от тях.

Пръскане със светена вода и прекадяване

Пригответе купа със светена вода. Напръскайте внимателно стаята и след това измийте ръцете си. Запалете клонки от сушен жълт кантарион и преминете по всички ъгли на жилището.

Почистване със свещ

Ще ви трябва църковна свещ. Вземете свещ и поставете върху нея малък кръг, изрязан от бяла хартия. Запалете свещта и започнете да се движите от входната врата – главната порта на негативната енергия. Внимателно обработете шпионката на вратата и цялата й повърхност, като не забравяте за дръжките и звънеца. След това преминете към вътрешната страна на вратата, като направите същото.

След това се движете по периметъра на къщата по посока на часовниковата стрелка. Обърнете специално внимание на прозорци, огледала, ъгли, закачалки, както и на компютъра и телевизора, защото върху тях се натрупва много енергийна мръсотия. Когато приключите с почистването на къщата със свещ, ще имате една или повече изгорени свещи на чинийката си. Изхвърлете ги веднага в кошчето, не ги оставяйте в дома си.

Почистване на ръцете ви

След като извършите всички необходими ритуали, трябва да измиете добре ръцете си със сапун и вода. След това, разтрийте ръцете си със сол, изплакнете и изчакайте да изсъхнат. След това протегнете пръстите си. След това разтрийте дланите си по часовниковата стрелка и ги разклатете. Така ще се отървете от негативната енергия, полепнала по ръцете ви по време на процеса на почистване.

Повторно почистване

За да разберете дали сте се отървали от цялата негативна енергия, три дни след почистването запалете свещ и изчакайте да изгори наполовина. Погледнете формата на разтопения восък: ако е грозен и тъмен, тогава почистването у дома трябва да се повтори. Ако е светла и красива, тогава къщата ви е чиста. Процедурата за почистване на дома трябва да се извършва 1-2 пъти годишно или след негативни събития (смърт на близки, лоши гости).

Превенция:

Звукът на камбани

Закачете малки камбанки на входната врата и в целия си дом. Доказано е, че звъненето им плаши негативизма и има благоприятен ефект върху човешкото тяло.

Запалете свещи

Палете свещи в къщата от време на време. Това може да бъде на вечеря или в банята за релакс. Пречистващата сила на огъня е несравнима с нищо!

Вижте още: Златото има магически свойства

Мокро почистване и проветряване

Подреждайте дома си и правете мокро почистване всяка седмица. Изхвърлете боклука си навреме. И от време на време отваряйте врати и прозорци, така че да се получава течение.

Вземете си котка

Да, именно котките са в състояние да защитят къщата от негативна енергия.

Това може да ви се стори смешно, защото живеем в 21-ви век. Но хората са в състояние да зареждат обектите наоколо с отрицателна енергия със своите негативни мисли. Освен това никога не знаете какво ви желаят хората, които идват в къщата ви.