НАЧАЛО ЗДРАВЕ Содата за хляб пречиства и лекува тялото

Содата за хляб пречиства и лекува тялото

0
Домашно лечение със сода нормализира киселинно-алкалния баланс
Содата за хляб пречиства и лекува тялото

Домашно лечение със сода пречиства тялото от токсини. Нормализира киселинно-алкалния баланс.

Професор Иван Павлович Неумивакин в книгата си „Сода – митове и реалност,” както и по време на лекции и лични срещи, постоянно говори за лечебните свойства на содата за хляб.

Този лекар споделя своята методология за лечение, основаваща се на използването на содата за хляб, с многомилионна публика.

Професорът препоръчва прием на сода сутрин и вечер 20-30 минути преди хранене.

Първоначалната доза може да бъде половин чаена лъжичка сода за хляб, разредена в топла вода или мляко (1 супена лъжица). Приемайте сода за три дни, след това направете тридневна почивка.

Ако тялото понася добре това домашно лечение със сода, дозата може да се увеличи до 1 чаена лъжичка. Приемайте отново за 3 дни и след това, направете почивка от 3 дни.

Днес много хора страдат от повишена киселинност (ацидоза) поради наличието на токсини в храната, във въздуха и водата. Психичните разстройства, включително страх, тревожност, раздразнение, депресия, гняв, завист или омраза също причиняват ацидоза и самоотравяне на тялото.

Продължителната употреба на лекарства се отразява негативно на киселинността на храносмилателната система.

Содата за хляб допринася за поддържане на нормален киселинно-алкален баланс и увеличаване на алкалния резерв в организма. С помощта на сода можете да почистите кръвоносните съдове, да премахнете киселините в черния дроб и бъбреците и стомашно-чревния тракт. Ако дозата е леко превишена, може да настъпи слабително действие.

Вижте още: Японска подмладяваща маска

Професорът твърди, че содата помага на клетките да подновяват енергията и подпомага биохимичните процеси чрез увеличаване на хемодинамиката. Смята се също, че има положителен ефект върху абсорбцията на кислород в тъканите. В резултат на това се подобрява здравето и се увеличават умствените и физическите способности.

Червата ще работят по-добре, ако приемате сода за хляб с топло мляко, тъй като се образуват алкални натриеви соли на аминокиселини, така че усвояването им в кръвта ще бъде по-бързо и по-лесно.

Содата за хляб е незаменима в процеса на отстраняване на тежки метали от тялото: живак, олово, барий, кадмий, талий, както и за премахване на радиоактивни изотопи. Освен това, содата разтваря всички вредни за ставите и гръбнака отлагания, помага в борбата с остеохондрозата, полиартрита и подаграта, ревматизма, уролитиазата и холелитиазата.