НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Има ли шанс да срещне любовта отново една разведена жена?

Има ли шанс да срещне любовта отново една разведена жена?

0
Напълняла и разведена, тя срещна любовта отново
Има ли шанс да срещне любовта отново една разведена и напълняла жена с две деца?

Напълняла и разведена жена с две деца има ли шанс да срещне любовта отново? Това ще разберете в днешната история.

Преди първата си бременност тя можеше да спечели сърцето на всеки мъж, въпреки че не го осъзнаваше. Тогава тя се запозна с Кирил. Бракът им изглеждаше безоблачен за една година. Любомира забременя и бързо губеше предишната си форма. Съпругът й не криеше отношението си към нейната пълнота. Той твърдо вярваше, че жената е отговорна за състоянието на фигурата преди и след бременността.

Любомира отлично знаеше, че е склонна към напълняване. Близките й казваха, че съпругът й ще я напусне, ако не отслабне. Тя започна да се чувства виновна.

Скоро тя разбра, че съпругът й изневерява. Оказа се, че той го е правил дори по време на бременността й. Първата й мисъл беше да подаде молба за развод. Майка й, обаче, се намеси. Тъй като, според нея дъщеря й е виновна за изневерите на съпруга си, тя трябва да промени отношението си. Да замени гнева с обич и грижа.

Любомира послуша майка си. Измина една година в опитите й да се грижи с любов за съпруга си и тя отново забременя.

Напълня още повече. Нямаше подкрепа нито от съпруга си (който практически не криеше изневерите си), нито от роднините.

Тя не се изненада, когато той й поиска развод и каза, че ще се ожени за друга.

Какъв е шансът напълняла и разведена жена да срещне любовта отново?

Когато Кирил си тръгна, Любомира първоначално се почувства тъжна, но след това дойде чувството на облекчение. Тя реши, че иска да влезе във форма и започна да тренира във фитнес залата. Вече харесваше жената, която виждаше в огледалото.

Шест месеца по късно тя се запозна с един мъж. Случайно се блъсна в нея в мола. Това беше бившият съпруг на новата съпруга на Кирил. Името му беше Александър.

Вижте още: Синът ни отказва да поеме отговорност за живота си

Те имаха за какво да си говорят. И тези разговори прераснаха във връзка. Александър предложи брак на Любомира. Тя имаше някак специално излъчване. Не само се чувстваше уверена и привлекателна, но се чувстваше обичана и желана. А за една жена това е най-важното.

Кирил се разведе с новата си жена година по-късно и искрено съжаляваше, че е напуснал Любомира. Той продължи да плаща издръжка за децата, но вече живееше в пълна самота.

Децата приеха втория си баща. Любомира не можеше да мечтае за нещо по-добро.