НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Колко често да сменяте спалното бельо?

Колко често да сменяте спалното бельо?

0
Смяната на спалното бельо в определени дни носи благополучие
Колко често да сменяте спалното бельо, за да привлечете благополучие?

Смяната на спалното бельо в определени дни от седмицата ще донесе хармония и мир в семейството ви. В тази статия ще разберете кои са най-подходящите дни за това.

Според народните вярвания, бельото, изпрано в понеделник, ще осигури здрав и спокоен сън.

Най-подходящият ден за смяна на спалното бельо и почистване на къщата е събота. Това ще донесе късмет, добро здраве и настроение както на домакинята на къщата, така и на семейството.

Изперете бельото в началото на седмицата – понеделник или вторник. Не забравяйте да обърнете бельото на обратно, за да не привличате проблеми в живота си.

Друг много благоприятен ден за смяна на бельото е четвъртък. Този ден обещава благополучие, просперитет и късмет във всички начинания.

Силно ви препоръчваме да смените спалното бельо на новолуние, тоест в първия лунен ден. Това просто действие ще помогне за подобряване на атмосферата в къщата, ще внесе хармония и любов в живота на семейството.

В никакъв случай не трябва да сменяте спалното си бельо на религиозни празници и в неделя. Не забравяйте, че най-добрите дни за това са събота и четвъртък. Също така не се препоръчва да се извършва почистване със смяна на чаршафите и в последния ден от седмицата преди уикенда – петък. Рискувате да създадете много ненужни проблеми и неприятности!

Преди да сложите бельото, то трябва да бъде изгладено, в противен случай злите сили ще останат в гънките му.

Ако сложите чаршафите на обратно и спите в тях, очаквайте неприятности. Необходимо е да свалите чаршафите след госта не по-рано от час след заминаването му.

Вижте още: Практика за благодарност

Ако при смяната на спалното бельо, откриете калинка, това е знак, че скоро ви очаква любовно приключение или дълъг съвместен живот, ако говорим за съпрузи.

Понякога домашните любимци, особено малките котенца или кученца, се изхождат в леглото, където спите. Не им се карайте много. Усмихнете се! Приемете, че това е сигнал от Вселената, че скоро животът ви ще се промени драстично. Освен това, промените могат да бъдат както приятни, така и не много добри. Всичко зависи от емоциите, с които реагирате на случилото се.