НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Бъдещият ми свекър е недоволен от избора на сина си

Бъдещият ми свекър е недоволен от избора на сина си

0
Годеникът ми реши да отмени сватбата заради баща си
Бъдещият ми свекър е недоволен от избора на сина си

Годеникът ми отмени сватбата. Баща му не ме харесва.

С Милен се запознахме преди 2 години. Живеем заедно от година. Наскоро той ми предложи и аз се съгласих. Вече се подготвяхме за сватбата, когато пристигна баща му и развали всичките ни планове. Донякъде, дори съм му благодарна.

Съвместното ни съжителство беше безпроблемно. Никога не сме се карали. Парите ни стигаха за всичко.

Милен се познава с родителите ми от самото начало на връзката ни. Но с баща му (майка му, за съжаление, отдавна е на небето) никога не съм се срещала. Той постоянно е в чужбина по работа.

Преди пристигането на бъдещия ми свекър почистих и приготвих няколко ястия. Мислех, че това ще бъде достатъчно. Нямам много време да играя ролята на домакиня.

За бащата на годеника ми това, което бях направила не беше достатъчно. По време на вечерята той каза, че къщата не е достатъчно почистена. Попита ме защо дори работя. В края на краищата, според него, една жена трябва да се грижи за къщата и семейството си. Очаквах Милен да ме защити. Но той само кимаше от време на време.

Не издържах и отидох да пренощувам при родителите си. Очевидно ще имаме обтегнати отношения с бащата на Милен. И, за да не разваля настроението на всички, реших да остана при родителите си, докато бъдещият тъст си тръгне.

Вижте още: Снаха от село

Върнах се след 5 дни и годеникът ми каза, че няма да има сватба. Оказа се, че баща му не ме харесва. Вместо това той предложи просто да си живеем заедно. Така или иначе, става въпрос само за един подпис. Но за мен това не беше така.

Оказа се, че той получава много ниски доходи и по-голямата част от парите са от баща му. Съгласих се, че сватба няма да има. Опаковах си нещата и си тръгнах.

Една седмица Милен се опитваше да се свърже с мен, но след това се отказа. Благодарна съм на баща му, защото разбрах що за човек е синът му.