НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Животът на бившия съпруг го накара да ме посети

Животът на бившия съпруг го накара да ме посети

0
Първият ми съпруг идва на гости всеки уикенд
Бившият ми съпруг започна редовно да ни идва на гости

Първият ми съпруг не се интересуваше от семейството си, докато бяхме женени. Това се промени, след като се ожених повторно.

Дори след раздялата с мъжа, неговото присъствие може да повлияе на живота ви. Много често хората продължават да общуват след развода заради децата, бизнес и задължения.

Единственото хубаво нещо от първия ми брак, който приключи преди 9 години е дъщеря ми. Въпреки че съпругът ми издържаше семейството, той не се интересуваше много от нас. Не издържах и си тръгнах. Плащаше издръжка редовно, но почти никога не посещаваше дъщеря си. Вече се бяхме примирили с безразличието му и почти не мислехме за него.

Ожених се отново. Имам прекрасно момче и сме много щастливи. Новият ми съпруг има отлични отношения с дъщеря ми.

През всичките тези години първият ми съпруг се обаждаше само по празници. Изведнъж, без никаква причина, той започна да проявява активен интерес към 17-годишната си дъщеря. Започна редовно да й се обажда, да пита за всичко и дори да се опитва да я поучава.

Наскоро той изрази крайно недоволство от факта, че дъщеря му боядисва косата си. Тя започна да боядисва косата си преди година. А той го забеляза едва сега. Опитах се да му обясня, че няма нищо лошо в това. Тийнейджърите се опитват да намерят себе си и всичко отминава с времето.

Това не го успокои и той лично разговаря с дъщеря си. Сега тя изобщо не иска да общува с него. За нея той вече не е авторитет. Според баща й аз съм виновна, защото посвещавам вниманието си изцяло на сина ми.

Стигна се дотам, че той започна да ме заплашва със съд. Скоро тя ще навърши 18 години. Закъснял е с желанието си за възпитание. Но той говореше сериозно.

Вижте още: Бъдещият ми свекър е недоволен от избора на сина си

Този уикенд отново се отби да поговори с дъщеря си за бъдещето. Тя дори не искаше да говори с него. Отново обвини мен за това.

Бившият ми съпруг остана сам, без семейство. Дори няма приятелка. Може би за него е непоносимо да осъзнае, че предишното му семейство се справя добре без него.

Може би всичко е свързано с чувството за собствена значимост.