НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Оказа се, че мъжът, с когото излизам, е женен

Оказа се, че мъжът, с когото излизам, е женен

0
Излизам с женен мъж от няколко месеца
Оказа се, че мъжът, с когото излизам, е женен

Излизам с женен мъж. Вече не съм сигурна в това твърдение, но все още не сме се разделили.

Преди около шест месеца срещнах Виктор. Той е красив, богат и с добро чувство за хумор. Не съм придирчива жена, затова дори не очаквах подаръци или цветя. Смятах, че именно това харесваше в мен. Надявах се романсът ни да продължи.

Заради ангажиментите в работата, не се виждахме толкова често, колкото и на двамата ни се искаше. Въпреки това, понякога успявахме да излезем на вечеря или просто да се разходим.

Преди няколко седмици, обаче, случайно видях съобщение в телефона му със списък за пазаруване. Изпращачът беше жена. Очевидно това беше неговата съпруга.

Започнах да мисля за всички моменти в отношенията ни. Веднага забелязах малките сигнали, които любовта ми старателно игнорираше. Неговата постоянна заетост, редките излизания и други малки детайли. Колко неща забелязвах, но не исках да видя!

В същия ден реших да говоря откровено с Виктор. За моя голяма изненада, той дори не се смути от своята изневяра. Почеса се и сякаш съжаляваше, че съм видяла съобщението, което потвърди предположенията ми – излизам с женен мъж. На въпроса защо изневерява на жена си, Виктор отговори, че всеки мъж трябва да има 2 жени: едната за любов, другата за уют.

Вижте още: Как да разделя апартамента между дъщерята, сина и снахата?

Още не сме се разделили напълно, но мислено го изхвърлих от живота си. Много съжалявам за жена му. Вярвам, че всеки заслужава да знае истината. Няколко пъти посегнах към телефона, за да й се обадя и да й разкажа всичко.

Ако тя узнае истината, това може да развали семейството им. Но, ако бракът е пълен с лъжи, то всичко вече е загубено. Объркана съм. Не знам какво да правя. Може би ще оставя нещата, такива, каквито са. В крайна сметка това не е моя работа.