НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Кореспонденцията с бившия повод за притеснение ли е?

Кореспонденцията с бившия повод за притеснение ли е?

0
Бившият партньор на жена ми продължава да й пише
Кореспонденцията с бившия партньор повод за притеснение ли е?

Бившият партньор на жена ми не спира да я търси, въпреки че е семеен. Тя ми показва всичките му съобщения.

Имам й пълно доверие. Заедно сме от 6 години, имаме син на 3 години. Всичко върви добре. Единственото, което ме притеснява, е кореспонденцията с бившия й приятел. Тя не крие нищо от мен. Но ме притеснява това, че този мъж все още не иска да я пусне.

Запознали са се преди 10 години. Излизали са дълго време, но след това, той я напуска и заживява с тяхна обща позната, от която има дете.

Когато се запознахме с Мира, тя вече беше преживяла раздялата с бившия си приятел. След шест месеца й предложих. И три месеца по-късно се оженихме. Тя ми сподели, че бившият й започнал да й пише почти седмица след сватбата. Споделил й, че му липсва общото им минало.

Тя не отговаряше на съобщенията му. Дори си смени телефонния номер, но след известно време той я намери в социалните мрежи и започна да й пише там. Повечето съобщения бяха поздравления за празниците. Понякога я питаше как вървят нещата в нашето семейство и дали имаме деца. Жена ми не отговаряше на тези съобщения, но все пак той й пращаше семейни снимки. Сякаш казва: „виж какво имам“.

Вижте още: Оказа се, че мъжът, с когото излизам, е женен

Бившият партньор на жена ми все още живее в граждански брак с тяхната обща позната. Жена ми се притеснява какво ще се случи, ако те решат да се разделят. Все пак имат дете.

Многократно съм я молил да говори с него. Очевидно се страхува, че разговорът няма да е достатъчен.

За какво е всичко това? Тя го игнорира, но той продължава да й пише. Напоследък отново започна да пише колко много съжалява, че са се разделили.

Жал ми е за жена ми, защото този мъж й е причинил достатъчно страдания. Може би все пак трябва да говоря с него?

Имали ли сте подобна история и как приключи тя? Какво ви кара да пишете неоправдани съобщения до бившите си в присъствието на собственото си семейство? Какво ще направите, ако получите такива съобщения?