НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Неверният съпруг обича сина повече от дъщерята

Неверният съпруг обича сина повече от дъщерята

0
Съпругът ми ме предаде. Мисля да се разведа
Неверният съпруг обича сина повече от дъщерята

Съпругът ми ме предаде. Има извънбрачен син.

Никога не съм мислила, че животът ми ще се обърка. Човекът, на когото имах пълно доверие, се оказа предател, но и поведението му обижда детето ни.

Със съпруга ми се запознахме преди 15 години. Дъщеря ни се роди 4 години по-късно. Но не съжалявам за „изгубеното време“ без деца. Детето беше желано и финансовото ни положение даде възможност да му осигурим пълноценно детство.

Преди 2 години разбрах, че той има син, който сега е на 13 години и през всичките тези години го е крил в тайна. През цялото това време той е изпращал пари на майката на детето. Съпругът ми ме предаде. Разбира се, това беше голям удар за мен.

Запознахме се с момчето и имаме нормални отношения. Въпреки че не мога да кажа, че ме обича.

Колкото повече пораства, толкова съпругът ми му обръща повече внимание. Той взема момчето със себе си, навсякъде, където може. Бих мълчала, ако не беше дъщеря ни.

Не й е лесно, защото цялото внимание на баща й, което преди й принадлежеше, е насочено към брат й. Ако съпругът ми й обещае да я заведе на кино, тогава и синът му ще отиде. Ако тя поиска нещо и той ще го получи. Тя усеща, че е на второ място за баща си. Постоянно е в лошо настроение.

Вижте още: Защо реших да стана втора съпруга?

Вече се опитах да говоря със съпруга си, но той изглежда не иска да забележи очевидните проблеми. Има син, така че смята, че всичко ще бъде наред. Да видим как ще се чувства без мен и дъщеря си. Нямам намерение да търпя такова отношение. Ако другото му семейство е по-важно за него, нека си живее с него. А аз и дъщеря ми спокойно можем да се преместим във втория ми апартамент. Мисля да се разведа.

Какво друго ми остава, след като, той не иска да ме чуе и разбере.

Къде е балансът в разпределението на вниманието между децата? Възможно ли е да се прости измяна, макар и преди много години? И как да реагираме на извънбрачното дете на съпруга?