НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Съпругата изневерява на съпруга си: история от реалния живот

Съпругата изневерява на съпруга си: история от реалния живот

0
Преписах къщата на сина ми и той ме изгони от дома ми
Съпругата изневерява на съпруга си: история от реалния живот

Преписах къщата на сина ми, а той ме изгони. Не очаквах, че ще ме предаде по този начин.

Когато една жена мами съпруга си и го използва за егоистични цели, може да се забрави за щастливия брак.

Съпругът ми почина, когато бях на 32 години. Това беше много труден период за цялото ни семейство. Отгледах сина и дъщеря си сама и бях решена да направя всичко, за да бъдат щастливи.

Много съм благодарна на съпруга си. Той беше успешен бизнесмен и съхраняваше парите си на депозит в продължение на много години. Той искаше децата ни да получат добро образование и да не са лишени от нищо. Приживе той също успя да ни построи къща, в която живея и до днес.

Вече се чувствам много самотна в този голям дом. Децата пораснаха отдавна и създадоха свои семейства. Посещават ме само от време на време. Наскоро навърших 60 години. Много исках да отпразнувам годишнината с близките си. Всички дойдоха! Тони със съпруга си и двете дъщери, както и синът ми Симеон със съпругата си.

На вечеря синът съобщи на всички добрата новина: неговата Надя беше бременна. В нашето семейство ще се появи още едно бебе! Същата вечер бях на седмото небе. На следващия ден синът ми се обади и каза, че би искал да поговори с мен.

Няколко часа по-късно той пристигна и каза: „Мамо, Надя и аз ще имаме дете и все още живеем в малък апартамент под наем. А ти живееш сама в такава голяма къща. Просто си помислих …

Веднага разбрах накъде клони и щастливо отговорих: “Сине, искате ли да се преместите при мен? Това е страхотна идея! Ще се радвам много. Има достатъчно място за всички!”

В началото всичко беше наред. За първи път от много време усетих как домът ми оживява. Но започнах да забелязвам, че Симеон и Надя често се карат. Един ден случайно чух снаха си да казва на сина ми: „Ти си неудачник! Скоро ще имаме дете и живеем в къщата на майка ти! И какво ще се случи, ако реши да ни изгони?!”

В същия ден в стаята ми влезе сина ми. Той каза, че съпругата му сега е много притеснена от всичко и че трябва да се чувства в безопасност. Тогава той каза: „Исках да те помоля да препишеш къщата на мен. Знам, че звучи странно. Но това е временно, разбери ме.”

Първоначално се усъмних, но после реших, че мога да се доверя на сина си. Когато всички документи бяха готови, синът ми отново дойде при мен и каза: „Прости ми, мамо. Но сега жена ми и детето ми са на първо място. Надя иска да се изнесеш.”

Преписах къщата на сина ми, а той ме предаде. Същата вечер си тръгнах и си взех хотелска стая. Не посмях да се обадя на дъщеря си. След безсънната нощ, обаче, разбрах, че вече няма към кого да се обърна за помощ.

Вижте още: Харесва ми да съм домакиня

Тони беше просто бясна. Когато отидох при нея, съпругът й проучи всички документи. Той е адвокат и се надявах къщата да ми бъде върната. Всичко обаче се оказа много по-лошо, отколкото си мислех. Две седмици по-късно, посред нощ, Симеон дойде при нас. Той помоли за прошка, почти се разплака.

„Тя ме измами! Надя изобщо не е бременна. Тя отдавна ми изневерява. Просто е искала да имам някакъв имот, който да бъде разделен в съда! Прости ми, моля те!”

Зет ми се зае с делото. Той ми обеща, че ще представлява Симеон на процеса. Ще направи всичко възможно, за да докаже, че Надя е обикновена измамница. Вярвам, че всичко ще си дойде на мястото. Но как мога да простя на сина ми, на когото преписах къщата, и който ме изгони след това?