НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Свекървата иска пари от съпруга ми всеки месец

Свекървата иска пари от съпруга ми всеки месец

0
Съпругът ми издържа свекървата, а тя си доведе любовник
Свекървата иска пари от съпруга ми всеки месец

Съпругът ми издържа свекървата. Тя си доведе любовник и вече не иска да се грижи за внучката си.

Когато ни идва на гости, винаги казва, че апартаментът е в много лошо състояние. Веднъж й казах, че може да ни купи нови мебели, ако толкова не й харесват старите. Но отвърна, че самата тя има нужда от помощ.

Неотдавна дойде с лошата новина, че е загубила работата си и ни помоли да й помогнем.

Съпругът ми издържа свекървата. Една трета от заплатата му отива за майка му. Всичко щеше да бъде наред, ако тя не си беше довела любовник.

Той се премести много бързо при нея, след като тя го поканила, за да не харчи излишни пари за апартамент под наем. Иван оставил къщата на бившата си съпруга.

Откакто живеят заедно свекърва ми все по-рядко остава с внучка си. Върнах се на работа и имах нужда от подкрепа, миналия месец дъщеря ми се разболя, трябваше да остане с нея за няколко дни, докато съпругът ми и аз бяхме на работа. Първите два дни свекървата дойде да се грижи за дъщеря ни. А на третия – нямаше и следа от нея. Закъснявах за работа, звънях й, но тя не вдигаше.

Вижте още: Задължения на порасналите деца към родителите

При поредното позвъняване ми отговори любовникът й и ми каза, че тя не ни дължи нищо и затвори. Трябваше да си взема почивен ден от работа, не мога да ви опиша колко се ядосах. На следващия ден помолих една съседка да се грижи за дъщеря ми срещу малка сума. Тя се съгласи.

В началото на месеца свекърва ми се обади на сина си и попита защо не превежда пари по нейната карта, както прави всеки месец. Тя и нейният партньор разчитаха на тези средства. Съпругът ми й отговори, че не им дължим нищо. Ако няма време за собствените си деца, нека разчита на своя избраник. Вярвам, че съпругът ми е постъпил правилно, сега не общуваме със свекърва ми.