НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Никой от семейството не харесва избраницата на сина

Никой от семейството не харесва избраницата на сина

0
Снаха ми е не е добра домакиня и не уважава сина ми
Никой от семейството не харесва избраницата на сина

Снаха ми не е подходяща жена за сина. Тя не е добра домакиня и не ни уважава.

Синът ми доведе избраницата си на един семеен празник. Веднага щом си отвори устата, всички започнахме да се гледаме недоумяващо. Това момиче изобщо не знаеше как да се държи уважително. Още от първата минута тя започна да ни говори, сякаш сме първи приятели. Когато вечерята беше сервирана, тя открито каза, че не харесва тлъстото и мазно ястие.

Бяхме сигурни, че тази връзка няма да продължи дълго. Очевидно беше, че синът ми бързо ще се умори от нея. Половин година по-късно, обаче, той ни смая с новината, че ще се женят.

Чувството, че тази връзка е обречена, не ни напусна, дори когато избирахме менюто за предстоящата сватба. Синът все още беше студент, така че ние поехме по-голямата част от разходите. Родителите на булката също дадоха някаква сума.

Дъщеря ми даде своята рокля на бъдещата булка. Но тя, разбира се, искаше да й купим нова.

Затова цяла вечер беше нацупена. Родителите й се държаха така, сякаш дъщеря им не се жени. Говореха за живота си. А когато се нахраниха, поздравиха младоженците още веднъж и се прибраха. Това беше единственият път, когато видяхме сватове.

Оттогава изминаха 2 години. Семейният им живот се оказа далеч от безоблачен. Те се карат постоянно. Няколко пъти синът дори идваше при нас с вещите си и след известно време се връщаше при жена си, за да се сдобрят. Всичко се повтаряше отново и отново. Снахата постоянно е недоволна от сина ми. Опитвам се да не се бъркам. Дори спрях да им ходя на гости. Жилището им е в такова състояние, че не искам и да си спомням. Тя определено не е грижовна домакиня.

Вижте още: Издържам бившата си съпруга, а тя отказва да си намери работа

Тази седмица съпругът ми и аз отпразнувахме 30 години от сватбата. Разбира се, синът и съпругата му бяха поканени. Освен тях, на гости ни дойдоха всички най-близки роднини. Тъкмо седнахме на масата и в един момент брат ми ни съобщава, че има голям подарък за нас – семеен портрет. На картината бяхме аз, съпругът ми, дъщерята със зетя, внучката и сина.

Снаха ми се разплака. Тя си тръгна, а синът ни я последва. Сега той изобщо не иска да общува с нас. Въпреки че му казах, че не съм знаела за картината, той ми се сърди. Всички обидихме жена му. Той не говори с никого.

Все още се надявам да се разведат. Този брак няма да продължи дълго.