НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Майка ми е крила огромна тайна през целия ми живот

Майка ми е крила огромна тайна през целия ми живот

Тайната на майка ми разтърси всички
Майка ми е крила огромна тайна през целия ми живот

Тайната на майка ми шокира всички. Никой не е подозирал, че тя е постъпила по този начин.

Очаквах с нетърпение деня, в който ще запозная годеника ми със семейството. Когато влязохме в апартамента, мама и татко ни поздравиха заедно.

Димитър стисна ръката на баща ми и каза: „Добър ден! Приятно ми е да се запознаем!” После протегна ръка към майка ми, но тя го погледна много странно. Пребледня, сякаш нещо бе се случило. Тогава баща ми я хвана за рамото и попита: „Скъпа, всичко наред ли е? Може ли да сядаме на масата?”

Мама бързо се опомни, каза, че й на нея й е приятно да се запознаят и ни въведе в стаята. Масата беше красиво подредена, свиреше приятна музика. Но усетих, че в стаята цари напрежение.

На масата майка ми започна да разпитва Димитър за родителите му. Не разбрах защо трябва да знае всичко за тях.

Неуверено майка ми попита: “Баща ти се казва Симеон Петров, нали?”

Димитър беше изненадан: „Да, така е. Но откъде познавате баща ми?”

Татко и аз гледахме мама озадачено.

Разплакана, тя продължи: „Нели, много съжалявам, но ти и Димитър не можете да бъдете заедно.”

Тогава тя ни разказа своята история.

„В училище срещнах момче. Забременях преди дипломирането, но не му казах. Той искаше да замине за столицата и аз не го спрях. Тогава се запознах с баща ти.”

Той се влюби в мен и веднага ме помоли да се омъжа за него. Месец по-късно го информирах, че ще ставаме родители. Разбира се, той беше много щастлив. Не исках да разбереш за всичко по този начин, прости ми.”

Вижте още: Свекървата ме изрита на улицата с бебе на ръце

През сълзи попитах: „Защо не си ми казала, че баща ми не е мой биологичен баща?! Искаш да кажеш, че Димитър е мой брат?”

Не можех да повярвам на това, което чух. Имах нужда от доказателство. С Димитър си направихме ДНК тест. Той потвърди страховете ни. Тайната на майка ми съсипа живота ми. Не знам дали ще мога да й простя.

Най-много ме боли за баща ми. Той знаеше, че в училище тя е излизала с някого. Но не е предполагал, че ще го предаде по този начин. Той ме увери, че винаги ще бъде мой баща, независимо какво показва теста. Знам, че е искрен. Но болката в мен не стихва. Толкова много обичах Димитър.