НАЧАЛО ЗДРАВЕ Болката в ставите и костите отшумява за две седмици

Болката в ставите и костите отшумява за две седмици

0
Лечение с дафинови листа на болката в костите и ставите
Болката в ставите и костите отшумява за две седмици

Лечение с дафинови листа елиминира болката в костите и ставите за две седмици. Ще станете и по-подвижни.

Според Малахов, руски експерт по народна медицина, ставите и костите ни болят, защото с течение на времето в тях се натрупват солни калцификации, които трябва да бъдат премахнати.

Той дава рецепта за почистване на солта от тялото, която е много проста. Този курс на лечение, обаче, трябва да се проведе, ако е възможно, след почистване на дебелото черво (с вода и сол или клизма). Разбира се, има ефект и без него.

Вечер сложете 5 броя нарязани дафинови листа в 300 мл вряща вода. Варете пет минути, свалете от котлона и оставете да престои (може и в термос) за една нощ.

На следващия ден прецедете и пийте на малки глътки през целия ден. Никога не пийте цялата отвара наведнъж, защото това може да причини усложнения и кървене.

Пригответе тази отвара три поредни вечери и пийте три дни. След седемдневна почивка курсът може да се повтори. При хронични заболявания на ставите и костите пийте разтвора в продължение на пет дни.

Вижте още: Домашна смес за болни стави

По време на лечението не се страхувайте, ако забележите, че урината ви е червена и често уринирате. Това е така, тъй като солите в тялото започват да се разтварят интензивно и по този начин дразнят пикочния мехур.

След две седмици ставите ви няма да ви болят. Това означава, че невероятното лечение с дафинови листа е било успешно. Ако все още усещате болка – повторете курса.

Преди употреба направете консултация с личен лекар!