НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Съпругът ми има друга жена, въпреки че имаме деца

Съпругът ми има друга жена, въпреки че имаме деца

0
Любовницата му е бременна и работи в неговата фирма
Съпругът ми има друга жена, въпреки че имаме деца

Любовницата му е бременна и той няма да я остави. Назначи я на работа във фирмата.

Какво означават всички най-светли и емоционални моменти от семейния живот, всички преодолени трудности и общи победи, ако се окаже, че съпругът има друга жена? Доверието се губи, възможно е окончателно прекъсване на взаимоотношенията и дълги съдебни дела за разделяне на имуществото.

Когато се ожених за първи път, не бях готова за семеен живот. Аз бях домакиня, мъжът ми работеше. Разхождахме се из града. Просто се радвахме на живота.

Но малко по малко рутината си взе своето. Свършиха ни парите. Лятната ваканция прекарвахме на местните плажове, на срещи с приятели и така нататък. Изобщо не знаех какво е море. Тогава съдбата ни дари с дете.

Отглеждането на дете се оказа непосилна задача за мъжа ми морално. Цялата финансова отговорност също падна на плещите му. И той си тръгна. Каза, че ме обича, но не издържа.

Доста бързо той срещна нова любов, с която напусна града. Останах сама с дете на ръце и без издръжка. Майката на бившия ми съпруг ми предложи финансова помощ. Очевидно тя като жена ме съжаляваше.

Работех на различни места. Спях по няколко часа. За щастие момичето ми беше кротко и послушно.

Както можете да предположите, забравих за личния си живот за дълго време.

Една вечер, точно преди да си легна дойде най-добрата ми приятелка на гости.

Нямах сили дори за чай. Но тя не искаше да влиза в апартамента. Просто ме прегърна и ми каза, че с приятелки са събрали пари за почивка на морето и че ще се грижат за дъщеря ми, докато отсъствам.

На морето срещнах мъж от моя град. Впоследствие той стана баща на още две от децата ми. Какво пътуване само?

Той обича дъщеря ми като свое дете. Въпреки факта, че мъжете винаги са по-лоялни към синовете си. Вероятно за това се влюбих още повече в съпруга си.

Въпреки че е с 4 години по-млад от мен, се разбираме много добре. Той има собствен бизнес. Вече отдавна не работя. Преди няколко години се опитах да започна бизнес, но веднага разбрах, че нищо няма да се получи.

Да си собственик на нерентабилен салон за красота, само за да подхраниш егото си, не е добра идея. Станах домакиня и съм много щастлива от това.

Но неприятностите дойдоха оттам, откъдето не ги очаквах. Когато навърши 40 години съпругът ми си намери любовница. Бяха колеги и се срещаха тайно в друг апартамент. Случайно разбрах. Той каза, че това няма да се повтори, че ще я напусне, само и само аз да не си тръгна. Но това беше само началото.

Преди четири месеца тази жена отново получи работа във фирмата на съпруга ми. Вече знаех за това, тъй като той ми разказа всичко. Любовницата му е бременна. Не можеше да я изостави, затова й осигури добра позиция. Каза, че не я обича. Обича мен и иска да живее само с мен.

Ако се разведем, той ще се премести да живее при нея, защото така е правилно. Ако ли не, той вече няма да се приближава до тази жена, а ще помага само с издръжка за детето им. Още не съм решила.

Вижте още: Неблагодарни дъщеря и син. Забравиха за мен

Обадих й се. Тя каза, че не се нуждае от съпруга ми, въпреки че не би отказала помощта му и че не ни желае лошо.

Все още обичам съпруга си. Но сега не му вярвам изобщо. Страхувам се от Виктория, но се виждам слаба и беззащитна, защото въпреки факта, че разводът ще ми осигури пари, нямам представа как да ги използвам. Без образование и като домакиня наистина съм далеч от реалния живот.

Вече не съм млада и е малко вероятно да срещна подходящ човек. Или ще е женкар, или неудачник. Останалите са женени.