НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Подарък за рожден ден, който се превърна в причина за развод

Подарък за рожден ден, който се превърна в причина за развод

0
Снахата иска развод заради един подарък
Подарък за рожден ден, който се превърна в причина за развод

Снахата иска развод заради подаръка, който съпругът й направи на брат си. Тя не знаеше нищо за скъпата покупка.

Димитър и Елена са женени от 3 години. Те живеят заедно в нейния апартамент. Само синът ми работи, тъй като Елена е в отпуск по майчинство. Той плати за ремонта на апартамента. През следващите 5-6 години младото семейство ще зависи само от него. Тъй като Елена планира да се върне на работа, когато детето тръгне на училище.

По малкият ми син Михаил е трета година в университета. Намери си подходяща работа от вкъщи. Но за това му трябваше добър компютър, който за съжаление все още не можеше да си позволи.

На 21-ия рожден ден на Михаил, Димитър се появи на прага с нов компютър.

Бяхме му много благодарни. В рамките на няколко месеца Михаил започна да изкарва пари. Въпреки че, не бяха много, животът ни стана малко по-лесен. Освен това, пред сина ми се отвориха реални перспективи.

Посещението на Елена беше повратна точка. Тя веднага забеляза новия компютър и осъзна, че нито Михаил, нито аз можем да си позволим такава покупка. Оказа се, че тя не знае за подаръка на съпруга си. И това я ядоса много.

Тя каза на Димитър да възстанови парите за компютъра или ще подаде молба за развод. Елена беше много обидена от факта, че той не й е казал. В края на краищата подаръкът не беше евтин и се оказва, че е скрил тези пари от семейството си. Но той й отговори, че е спечелил тези пари извънредно и основният бюджет не е пострадал.

Вижте още: Прекъсване на отношенията или почивка от семейния живот?

Но Елена не искаше да чуе нищо. Според нея, тъй като живеят в нейния апартамент, съпругът й е постъпил неправилно, като е скрил пари. Искахме да върнем парите, но синът ми отказа.

Той каза, че това е подарък за рождения ден на брат му.

Ако снахата иска развод, така да бъде!