НАЧАЛО ЗДРАВЕ Домашна смес за почистване на кръвоносните съдове

Домашна смес за почистване на кръвоносните съдове

0
Подмладяване на организма и почистване на кръвоносните съдове
Домашна смес за почистване на кръвоносните съдове

Подмладяване на организма и почистване на кръвоносните съдове ще постигнете с консумацията на следната смес. За приготвянето й са ви необходими лимони, чесън и вода.

Лекарите казват, че сме млади, колкото са млади кръвоносните ни съдове.

Това е стара рецепта. 1,2 литра вода се кипват, след това се сваля от котлона и се оставя да се охлади. През това време се почистват точно 40 скилидки чесън и се измиват 3 непръскани лимона.

Пресовайте чесъна и нарежете лимоните на кубчета заедно с кората (семките се отстраняват). Добавете чесъна и лимоните към водата и оставете да се затопли отново, преди точката на кипене. Дръпнете настрана и оставете за една нощ покрито. Прецедете и съхранявайте течността в стъклена бутилка. Ще получите точно един литър.

Употреба: пийте по една ракиена чаша сутрин, докато цялото количество свърши. След десетдневна почивка можете да повторите процедурата. Почиства кръвоносните съдове и понижава холестерола и триглицеридите.

Този еликсир на младостта използвам веднъж годишно, но може да се използва 2-3 пъти. Добър е за подмладяване на организма, почистване на кръвоносните съдове, особено ако са запушени с плака, за регулиране на холестерола и кръвното налягане.

Рецептата е проста и се приготвя от естествени съставки.

Съставки:

1 кг лимони
300 г почистен чесън
1,5 литра вода

Сложете водата на огъня да заври, след което намалете температурата до умерена.

Вижте още: Симптоми и лечение на невралгия

Добавете натрошения чесън и лимоните с кората (почистени от семките) към водата и варете на слаб огън за 15 минути. Дръпнете настрана да се охлади. Съхранявайте в стъклен буркан в хладилник.

Употреба: по 25 мл сутрин и 25 мл вечер в продължение на 25 дни. Направете почивка от 10 дни, след което повторете процедурата, докато цялото количество се изразходва.