НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Майка ми постоянно се меси в личния ми живот

Майка ми постоянно се меси в личния ми живот

0
Разведох се два пъти заради майка ми
Майка ми постоянно се меси в личния ми живот

Разведох се два пъти заради майка ми. Тя не харесва нито една моя избраница.

Отдавна исках да споделя моя житейски опит, но нямах смелостта да го направя. Признавам, все още ме е срам, но нямам сили да мълча.

По време на една командировка срещнах Надя. Буквално три месеца след срещата се оженихме.

Не искахме да организираме никакви тържества по този повод. Дори майка ми научи за всичко едва по-късно. Тя се обиди, че не я уведомихме предварително за брака ни. Решила, че това е идея на снаха й, веднага се настрои враждебно към нея.

Първата им среща беше внезапна и непланирана. Майка ни дойде да ни посети без предупреждение. В този момент жена ми беше в кухнята. Тя носеше моята риза, която й стигаше до коленете.

Майка ми каза, че се е облякла много вулгарно. Никой не можеше да я види, че е облечена по този начин.

Цяла година майка ми повтаряше, че Надя е непочтена жена. В крайна сметка тя постигна целта си и ние се разделихме.

Втората ми годеница обаче също не успя да отговори на всички иисквания на майка ми. Основният упрек беше, че Виктория има дете от предишен брак, което е допълнителна тежест за моите плещи. Въпреки че беше добра домакиня, интересен събеседник и верен партньор. Исках да повярвам, че те ще се разбират, но чудото не се случи.

Майка ми се почувства много зле, така че Виктория трябваше да отиде при нея за един месец. Не мина много време след завръщането й, тъй като съпругата ми съобщи страхотната новина: скоро ще ставам баща. Девет месеца по-късно имахме близнаци.

Бабата обаче не беше доволна от появата на внуците си, защото беше сигурна, че те не са от мен. Майка ми непрекъснато се опитваше да ме убеди, че Виктория е забременяла от друг и сега ме използва.

Един ден жена ми се умори да слуша упреците на свекърва си, затова просто я изгони от къщата. По това време не си бях у дома. Но според майка ми Виктория беше виновна.

От този момент нататък между нас започнаха постоянни кавги, скандали и недоразумения. Това продължи три години, докато не подадохме молба за развод. Майка ми се зарадва на новината и предложи да се направи ДНК тест, за да потвърди теорията си.

Тайно заведохме близнаците в болницата, за да направим необходимите изследвания. Резултатът дойде няколко дни по-късно. Имаше 99,9% шанс да съм баща на децата.

“А защо резултатът не е 100%?”

“Никога не даваме такива гаранции. Не ти ли е достатъчно, за да повярваш в бащинството си?” Докторът беше изненадан.

Вижте още: Как е правилно да се раздели наследството между роднини?

“Не е достатъчно!” – намеси се мама. “Знаем, че сте били подкупени!”

Докторът просто мълчаливо излезе от кабинета и затръшна вратата.

Разведох се два пъти, но вече на майка ми е строго забранено да влиза в дома ми. Няма да ме раздели с третата ми съпруга.

Мъже, не забравяйте, че имате глава на раменете си!