НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Любов и брак: Да подпишеш след 40 години

Любов и брак: Да подпишеш след 40 години

0
Да се ожениш след 40 години съвместен живот
Любов и брак: да подпишеш след 40 години съвместен живот

Да се ожениш след 40 години съвместен живот. Това е историята на една истинска любов.

Наскоро писахме за важните етапи от живота, които са определени от мъдреца Садгуру. Той казва, че много хора след 60 изглежда започват втори живот. В Индия, например, на тази възраст хората, които са заедно от дълго време, могат да се оженят втори път. По този начин те искат да отпразнуват важността на връзката си. Любовта и бракът вървят ръка за ръка, въпреки че не са толкова свързани, колкото понякога си мислим.

Героите на тази история, макар и не от Индия, решили да формализират връзката си едва след 40 години съвместен живот. Галина и Николай наскоро подписали. Булката скоро ще навърши 90 години, а младоженецът вече празнува 91-ата си година от живота.

В самото начало на 80-те години младите хора се срещнали и се влюбили един в друг. Галина имала три момичета от първия й брак. Съпругът на жената, за съжаление, починал рано. Николай току-що се преместил в града. Наскоро той се разделил с предишната си съпруга, но не подал официално документи за развод.

Галина искала да изправи дъщерите си на крака и след това да помисли за личния си живот. Тя и Николай заживели заедно няколко години след като се запознали, когато и най-малката дъщеря се оженила. Оттогава са минали 40 години, но те се отнасят един към друг със същата нежност, както през първите години на запознанството им.

Вижте още: Не бива да таим обида към хората, които не ни обичат

Преди няколко години първата съпруга на Николай починала и той официално бил свободен. Николай предложил на Галина да узаконят връзката си.

Тя приела и те направили тиха и скромна сватба. Просто подписали и отишли да изпият по едно кафе. Вече четири десетилетия те не се нуждаят от никой друг. Сякаш току-що са започнали връзката си.

Да се ожениш след 40 години съвместен живот – това е истинска любов.