НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Вещи, които трябва да изхвърлите от дома си

Вещи, които трябва да изхвърлите от дома си

0
Вещи с лоша енергия, които да изхвърлите от дома си
Вещи, които трябва да изхвърлите от дома си

Вещи с лоша енергия, които ви разболяват, трябва да бъдат изхвърлени от дома. Ще ви споделим кои са те.

Непотребните вещи в дома събират не само прах, но и негативна енергия. Без да го забелязвате, се разболявате, оплаквате се от постоянна умора и болки в костите. Няма признаци на заболяване, но се появяват летаргия, апатия и мързел.

Според китайците, домът е нашият микрокосмос, в който само ние сме господари. Всичко, което се случва в домовете ни, веднага се отразява на нашето благополучие. Боклукът, необходимостта от ремонт, миризмата, шумът отвън – всичко това може да депресира човек на подсъзнателно ниво.

Ето кои са тези вещи с лоша енергия:

Сухи цветя

В тях могат да се появят различни микроскопични насекоми. Освен това, тези цветя ни въздействат по негативен начин.

Напукани съдове

Много често домакините не изхвърлят напуканите чинии или чаши. А според старите вярвания това може да донесе само скръб. Изхвърлете ги.

Картини с вода

Изненадващо е, че такова на пръв поглед безобидно нещо като картина може да бъде и опасно. Езерото символизира спирането на потоците на живота, стагнация. Тази енергия може да се прехвърли на собственика – постоянни проблеми в кариерата, личния живот, много бавно или отсъстващо личностно развитие. По-добре да окачите картина с водопад или развълнувано море.

Стари обувки

Може би държите на любимия си чифт обувки или маратонки и не искате да се разделите с тях. Те са поели негативна енергия, докато сте ги носили, така че, когато вече не ви вършат работа, е време да се разделите с тях.

Подаръци-призраци

С течение на времето се разделяме с приятели и познати. Някой ни напуска поради разногласия, а друг отива там, откъдето никога няма да се върне. И в първия, и във втория случай трябва да се отървете от подаръците им. Енергията им рано или късно ще изсмуче силите ви.

Миди и пясък

Те не се вписват в интериора, събират прах и като цяло нямат място в дома ви. Това е природа, нейните естествени компоненти. Пясъкът е за плажа, а мястото на мидите е във водата. Главоболието е само първият звънец.

Вижте още: Това, за което мислим се превръща в реалност

Стари ключове

Може би ключалката и вратата отдавна ги няма. Ако ключът остане в апартамента ще привлича различни лоши неща. Не се нуждаете от негативната енергия, която той ще привлича в дома.

Физическият и духовният свят са тясно преплетени. Има не само видими и осезаеми неща, но и различни енергии. И те постоянно ни заобикалят. Те ни влияят по най-непосредствения начин. От древни времена хората на всички континенти са знаели и разбирали това.