НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Когато човек е влюбен може да направи грешен избор

Когато човек е влюбен може да направи грешен избор

0
Избра мъжа, в когото беше влюбена
Когато човек е влюбен може да направи грешен избор

Избра мъжа, в когото беше влюбена. Но след време съжали за решението си.

С любимия човек навсякъде би ни било добре, дори в хижа или на палатка. На теория наистина звучи много романтично и вълнуващо, когато двама влюбени са готови да преодолеят несгодите и да пожертват комфорта за възможността да бъдат заедно. Наистина, звучи много хубаво. Но на практика така ли се получава?

Преди няколко години Диана била изправена пред важен избор.

Преди да се омъжи, тя си кореспондирала с млад мъж от чужбина. И въпреки че не се е стремяла да си намери младоженец, чужденецът я поканил да се премести при него. Да се ​​опознаят и при наличие на взаимна симпатия, да се оженят.

Тя усещала любовта на своя събеседник дори през екрана.

Както обикновено се случва в живота, получаваме или нищо, или всичко наведнъж. Малко преди предложението на чужденеца, Диана се запознала с Димитър. Тя никога не е предполагала, че може да се влюби в някого толкова бързо.

Искрата прераснала в мълния и двамата не могли да се откъснат един от друг. Той нямал собствен дом и постоянна работа, но това изобщо не притеснявало Диана.

Когато дошъл моментът да избере с кого да остане, тя избрала Димитър. Те се преместили в апартамента, който тя наследила от баба си.

Вижте още: Сериозните семейни разногласия разрушават хармонията

В резултат на година и половина съвместен живот Диана стигнала до разочароващи заключения. Димитър все още не можел да си намери постоянна работа.

Съпругът не й обръщал подобаващо внимание и не я чувал, когато тя изразявала претенциите си към него. Тя осъзнала, че е много трудно да живееш с човек, който не се стреми към нищо.

Вместо перспективен мъж, тя избра мъжа, който не я обича.

Трябва ли да подадете молба за развод, ако една жена се чувства необичана около съпруга си?