НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Печеля повече от съпруга си и не искам вече да го издържам

Печеля повече от съпруга си и не искам вече да го издържам

0
Издържам съпруга си, а той дори не се интересува от мен
Печеля повече от съпруга си и не искам вече да го издържам

Издържам съпруга си, а той дори не се интересува от мен. Печеля повече от него и имам чувството, че той ме използва. Оженихме се преди четири години. Романтиката изчезна и се чувствам нещастна.

Днес мъжете и жените могат да заемат едни и същи позиции. Някои мъже, заради възпитанието си не биха се оставили жена им да ги издържа.

Влюбих се в мъж, който е с 13 години по-голям от мен. Смятах, че по-възрастните мъже могат да се погрижат за своята спътница. Сгреших. Между другото, не смятам, че една жена трябва да бъде издържана от мъжа си или обратното. Родителите ми заедно се разпореждаха със семейния бюджет и вярвам, че отговорностите трябва да са разделени между двамата.

Година преди да се срещнем, съпругът ми се беше развел с жена си. Малкото му дете остана при нея, така че Иван трябва да плаща издръжка. След работа идва уморен, понякога изобщо не иска да говори. Гледам да не му досаждам в такива моменти и чакам да се успокои.

Родителите ми са заможни хора, подариха ми апартамент за рождения ми ден. По това време мъжът ми живееше в апартамент под наем и се виждахме само през уикендите, тъй като беше уморен след работа. Сега живеем за моя сметка. Плащам за храната, сметките и не задавам излишни въпроси.

Вижте още: Децата ми вече нямат нужда от мен

Връзката ни изглежда едностранна. Той никога не е инвестирал в съвместния ни живот. Разбирам, че печели по-малко, че дава част от заплатата си на бившата си жена, но искам и внимание. Имам проблеми в работата, Иван няма пари и не знам как ще платим сметките и с какво ще живеем този месец.

Трябваше да взема пари назаем от родителите си.

Когато се стигне до сериозен разговор, мъжът ми започва да се прави на обиден, а понякога отива при майка си за една седмица. Тогава започва да ми липсва, обаждам му се и го моля да се върне. Той се връща и всичко започва отначало.

Омръзна ми да издържам съпруга си, който не се интересува от мен и не е склонен да обсъждаме проблемите си.