НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Психологически тест: Скритите страхове, които ви пречат

Психологически тест: Скритите страхове, които ви пречат

0
Скритите страхове от детството ни пречат
Скритите страхове, които ви пречат: Психологически тест

Скритите страхове от детството ни пречат. Те се отразяват на поведението и благосъстоянието ни в бъдеще.

Ежедневната тревожност, раздразнителност и безсъние често са свързани с преумора. Ако се чувствате депресирани, разсеяни или постоянно уморени, нищо не ви радва – това е причина да се консултирате с психолог. Психологът ще ви помогне да разберете какво е причинило безпокойството. Понякога скритите страхове предизвикват нервност.

Човек пази в подсъзнанието си спомени от детството, радостни и тъжни събития. Понякога човек се сблъсква с определени житейски ситуации, които изваждат на показ подсъзнателните страхове.

Какво забелязахте първо?

Момиче

Връзката с майката е важна за емоционалното развитие на детето. Ако често сте оставали без надзор от майка си в детството или връзката ви не може да се нарече топла, подсъзнателно се опитвате да избегнете отговорност. Като възрастен ви е трудно да постъпите правилно и често съжалявате за решенията, които сте взели.

Кошер

Кошерът символизира хладнокръвие, приятни емоции. Тези емоции са свързани с копнеж по хора, които вече не са вече с вас. Сега повече от всякога се нуждаете от подкрепа и грижа, въпреки че изглеждате весели и щастливи.

Пчели

Предпазливи сте към другите и се чувствате неудобно в компанията на непознати. Всеки детайл е важен за вас и докато не разберете всичко за човек, не можете да му се доверите. Тревожността и подозрението ви пречат да забележите грижата и любовта на другите.

Чай

Момичето държи в ръцете си чаша с чай. Чаят е разположен в центъра на картината и символизира любовта. Наблизо има голям термос с чай, за вас това означава, че се страхувате да се доверите на човека, когото обичате, въпреки че тази любов е взаимна. Приемете чувствата на любимия човек и му се доверете, тогава страховете и неувереността ще се изпарят в обятията му.

Дърво

Дърветата са нашите корени. Това означава, че проблемът е в общуването с родителите. Може би подсъзнателно си противоречите и не можете да намерите своето призвание в живота, а спомените от детството или родителските нагласи ви пречат да правите това, което обичате. Въпреки това имате огромен потенциал, който не смеете да осъзнаете. След като направите първата крачка към целта си, ще постигнете главозамайващи промени.

Животни зад дървото

В детството плюшените животни са били най-добрите ви приятели и можете да им разкажете всички тайни. Чувствали сте се в безопасност с играчките. Животните са скрити зад дърво. Това предполага, че като дете не ви е било лесно да се сприятелявате с други деца и сте били много самотни. Този опит трябва да се отработи със специалист, за да се подредят нещата в живота ви в зряла възраст.

Вижте още: Какво разкрива за вас този тест?

Психологическите тестове понякога ни отварят очите за скрити проблеми, които отказваме да забележим в ежедневието. Детството на човека предопределя неговия характер, интереси, мироглед и способност да се доверява на хората. За да бъдете в хармония с обкръжаващата ви среда, работете с детските си страхове и обиди с психолог, за да изживеете пълноценно живота си.