НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Да станеш баба на 34 години

Да станеш баба на 34 години

0
Да станеш баба на 34 години - историята на Джени
Да станеш баба на 34 години

Да станеш баба на 34 години. Ето как се чувства най-младата баба в Обединеното кралство.

Когато се появи нов член, животът на семейството се променя. Родителите трябва да се погрижат да му осигурят възможно най-добрите условия за живот. Джени Медлам от Хъл била само на 17 години, когато за първи път станала майка. Тя ражда дъщеря си Чармейн.

Наскоро Джени и съпругът й се появиха във вестникарските заглавия. 16-годишната им дъщеря стана майка.

Много неща се случват в живота на човек. Опитваме се да изградим живот, който ни устройва – мечтан дом, кариера и правилния партньор. Не всеки е готов да създаде семейство. Но за двойките, които го правят, това е голяма стъпка както за връзката, така и в живота. След като роди на такава крехка възраст, Джени Медлам трябваше бързо да порасне.

Тя е майка на още две деца, които вече са на 13 и 10 години. Разбира се, ранното майчинство променило живота й по много начини. Тя трябвало да отгледа дъщеря си сама. Но няколко години по-късно среща голямата си любов Ричард. Той приел дъщерята на Джени като свое дете.

34-годишната Джени и 35-годишният Ричард станаха баба и дядо. Най-вероятно те са най-младите баба и дядо в Обединеното кралство.

16-годишната Чармейн роди дъщеря си Исла-Мей тази година. Джени и Ричард казват, че непознати често си мислят, че внучка им е тяхна дъщеря.

Вижте още: Баща ми не заслужава втори шанс

Те са много щастливи, че са млади баба и дядо.

Джени подкрепила дъщеря си и решението й да роди бебето. Тя със сигурност знае колко трудно е да бъдеш самотна майка.

Да станеш баба на 34 години е истинско приключение. Пожелаваме всичко най-добро на това семейство!