НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Майка ми се омъжи на 74 години

Майка ми се омъжи на 74 години

Майка ми се омъжи за четвърти път на 74 години
Майка ми се омъжи на 74 години

Майка ми се омъжи за четвърти път на 74 години. Не приемам решението й.

В живота се случват различни неща. Всеки се опитва да направи съществуването си по-интересно и комфортно. Едва ли е нужно да учите възрастен човек как да се държи, особено в любовните отношения.

Наистина обичам майка си. Не ме разбирайте погрешно, сега пиша тези редове не за да се оправдавам, а за да помоля за съвет. Ситуацията е следната: майка ми вече е на 74 години. Но ми се струва, че е много отегчена.

Има 3 брака зад гърба си и обичаше всеки от съпрузите си по свой начин. Не й липсваше мъжко внимание. И сега продължава да е така.

Майка ми все още знае как да се грижи за себе си. На празници и рождени дни й се подаряват дрехи и козметика, които сама избира в интернет. В същото време майка ми винаги се е отнасяла с разбиране към децата си и ни е възпитала като достойни хора.

Многократно съм я молила да се премести при нас. Децата пораснаха отдавна и заминаха. Но тя постоянно отказваше. Няма приятели в нашия район и отнема много време да се стигне до центъра, а тя не е от онези баби със забрадки, които си стоят вкъщи.

Вижте още: Майка ми умишлено съсипа живота ми

Запознала се с мъж с 8 години по-млад, истински джентълмен според нейните думи.

Дори и да вървяха ръка за ръка, като ученици, нямаше да кажа и дума. Но не. Изминаха шест месеца и майка ми ме уведомява, че са решили да се оженят.

Този мъж прехвърлил апартамента на дъщеря си, с която живееше през цялото това време. Но се оказва, че той няма собствен дом. Дали това е причината да иска да се ожени за майка ми?

Предполагам, че правилното решение е да се отиде при нотариус и да се подпише документ, че каквото и да стане, апартаментът на майка ми ще остане на децата й.

Майка ми се омъжи, без да я интересува мнението на другите.