НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Свекървата смята, че е права за всичко

Свекървата смята, че е права за всичко

0
Свекърва ми поиска да й отстъпя мястото на предната седалка
Свекървата смята, че е права за всичко, само защото е по-възрастна

Свекърва ми поиска отново да й отстъпя мястото на предната седалка. Но този път отказах.

Обожавам да излизам извън града със съпруга и дъщеря ми. Често ходим и на село при родителите му.

Преди това свекървата пътуваше с автобус до село. Но, откакто имаме кола, идва при нас да я закараме. Нямам нищо против да помагам на близките си, но понякога пътуването с кола с цялото семейство се превръща в истински ад.

Обикновено, отстъпвам мястото си на предната седалка на свекърва ми. Тя не иска да се вози отзад, защото се страхува. Въпреки че, задната седалка е по-безопасна.

Между другото, често ми става лошо, когато се возя отзад. Но не искам да споря със свекърва си. Миналият уикенд отидохме на село и се почувствах зле. Седнах отпред, тъй като на задната щеше да ми стане още по-лошо. Свекърва ми поиска да й отстъпя мястото.

Обясних й, че не се чувствам добре. Тя мълча няколко секунди и след това, възмутено отговори, че тъй като е по-възрастна, ще седи, където си поиска.

Тогава мъжът ми се намеси в разговора и й каза, че ще седи отзад, тъй като се чувствам зле. Явно не е очаквала синът й да ме защити. Тя сякаш глътна езика си и просто си тръгна.

Вижте още: Не искам свекърва си около дъщеря ни

Спря да отговаря на нашите обаждания. Когато й отидем на гости се преструва, че ни няма. Свекърът не се намесва в нашия спор, явно за пореден път не иска да ядоса жена си.

Вероятно тя чака нашите извинения. Но ние не смятаме, че сме виновни. Честно казано не разбирам защо хората си мислят, че заради възрастта си могат да правят каквото си искат.