НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Как да си отмъстиш на бившия?

Как да си отмъстиш на бившия?

0
Фалшивите обещания на бившия ми партньор
Как да си отмъстиш на бившия?

Фалшивите обещания на бившия ми партньор ме накараха да му отмъстя. Разказах за изневерите му на неговата съпруга.

Казват, че най-добрият начин да си отмъстиш на бившия е да бъдеш щастлива без него. За мен това не е точно така. Лъжите и манипулациите не бива да се пренебрегват. Така че, когато разбрах, че съм прекарала най-добрите години от живота си с лъжлив безделник, нито за минута не се поколебах, че ще му отмъстя.

Романсът ни започна някак внезапно. Самите ние не забелязахме как невинният флирт се превърна в истинска връзка.

Но след една година всичко започна да се срива. Както често се случва, със същата бърза скорост, с която всичко започна. Много бързо си намери друга. Не можах да разбера в кой момент всичко се обърка.

И въпреки че все още изпитвах чувства към този мъж, все пак реших да го напусна.

Шест месеца по-късно най-накрая се възстанових от раздялата. Когато изведнъж той реши да се върне при мен. Разбира се, знаех, че не можеш да влезеш в една и съща река два пъти и че е малко вероятно нещо да излезе от това. Но чувствата взеха надмощие. Той обеща, че ще се раздели с настоящата си приятелка и всичко ще бъде страхотно за нас, ако просто му дам още един шанс.

Вижте още: Майка ми се омъжи на 74 години

Вярвах ли на фалшивите обещания? Разбира се, повярвах, защото го обичах! Тогава се оказа, че той е законно женен за това момиче и няма да се развежда.

Тази новина ме шокира. Защо се връща при мен, след като се е оженил за друга?

Но когато шокът отмина, осъзнах, че през цялото това време съм била във връзка с измамник и манипулатор, който просто се чувства комфортно да използва жените. За което, между другото, не забравих да информирам жена му. Мисля, че тя има право да знае за какъв човек се е омъжила.