НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Каквото дадеш, това ще получиш

Каквото дадеш, това ще получиш

0
Всичко се връща в живота, без значение добро или лошо
Каквото дадеш, това ще получиш

Всичко се връща в живота, без значение добро или лошо. Ще платите за всичко, което сте дали.

Знаете ли, животът трябва да се живее така, че да не ви остават никакви дългове, особено сантиментални, защото дълговете, рано или късно се изплащат. И понякога ще платите повече, отколкото си мислите. Срамно е да се подиграваш с любовта на мъжа, срамно е да му даваш надежда напразно, срамно е да не поглеждаш назад, когато напуснеш някой, който те е обичал и може би все още те обича.

Но още по-лошо е да не осъзнавате колко вреда сте нанесли, без да се интересувате от последствията, които вашите действия могат да имат.

Нищо в живота не остава неплатено, затова трябва да живеем така, че винаги да получаваме, а не да даваме, защото в крайна сметка ще платим, независимо дали ни харесва или не.

Без значение какво дължите, колко дължите и на кого. Ще платите за всичко. Някои го наричат ​​карма, други Бог, някои вярват, че това са правилата на живота, други не вярват в такова нещо. Важното е, че колелото се върти със същата скорост, същата мощност и понякога може да ни удари много силно, твърде силно биха казали някои.

Вижте още: Тя е на 16, но изглежда на 50

Всеки получава това, което заслужава. Всеки получава това, което предлага. Рано или късно всички дългове се изплащат. Може би сте изневерили, наранили, излъгали. Може би с вас са постъпили така. Бъдете спокойни, всеки получава това, което е предложил. И всеки трябва да си научи уроците, защото без тях животът ни не може да се промени към по-добро.

Правете добро, защото всичко се връща!