НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Трик, който елиминира замъгляването на стъклото на колата

Трик, който елиминира замъгляването на стъклото на колата

0
Замъглено стъкло на колата: лесен трик, който ще ви помогне
Трик, който елиминира замъгляването на стъклото на колата

Замъглено стъкло на колата е проблем, с който се сблъскват много шофьори. Днес ще ви споделим един лесен трик, който ще ви помогне.

Дейв Хекс сподели видео в канала си в YouTube преди няколко години за това как да се справите със замъгленото стъкло на колата.

Стъклата се замъгляват, когато има разлика в температурата, което обикновено се случва през зимата. За да предотвратите замъгляването на прозорците, трябва да премахнете влагата от автомобила.

Постелката за котешки тоалетни е проектирана да абсорбира възможно най-много влага, като същевременно неутрализира миризмите. Ето защо, този метод се оказа изключително ефективен при замъглено стъкло на колата. Ще ви трябват чорап и котешка тоалетна.

Вижте още: Терлици на една кука

Вземете стар, чист и неизползваем чорап (без дупки по него) и го напълнете с постелка за котешка тоалетна. Можете да сложите гривна или нещо подобно на отвора на чорапа, за да го напълните по-лесно.

Когато приключите, залепете чорапа или го завържете на възел. Поставете го върху таблото. Можете да направите и друг чорап за задния прозорец.

Вместо да чакате климатика да си свърши работата, просто поставете чорап със силикагел под предното стъкло от вътрешната страна. На следващата сутрин ще забележите, че прозорецът на колата ви не е замъглен. Това е най-бързият и ефективен начин за предотвратяване на неприятното замъгляване на стъклото.