НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Никой не бива да застава между двама души, които се обичат

Никой не бива да застава между двама души, които се обичат

0
Негативното влияние на свекървата понякога е пагубно
Никой не бива да застава между двама души, които се обичат

Негативното влияние на свекървата понякога е пагубно. Не бива да се меси в живота на децата и да унищожава любовта им.

Има хора, които чрез действията си вгорчават живота на останалите. Разбира се, такива хора срещаме навсякъде – в работата, сред приятелите, дори на гишето в банката. Но как да постъпите, ако този човек живее в къщата ви?

Много двойки се разпадат заради действията на майките. Свекърва, която не обича и не уважава снаха си, няма добри чувства и към собствения си син, разбира се. Ако ги имаше, тя със сигурност нямаше да подлага снаха си на дълга поредица от страдания и унижения и всичко това само, защото е свекърва и смята, че е права. Тъжно е, че свекървите разрушават браковете на синовете си без угризения. Те унищожават не само брака, но и животи, души, надежди.

Негативното влияние на свекървата понякога е по-силно от спирането на жизнените функции.

Родителите на младоженеца се противопоставиха на бъдещата снаха, не че имаха за какво да я обвиняват. Момичето искаше да се откаже от сватбата. Те възразиха. Те бяха казали на света, че синът им ще се ожени. Младите се разбираха, беше им добре заедно.

Родителите смятат, че знаят кое е най-доброто за детето им, отгледали са го, казват, че го обичат, въпреки че фактите показват обратното. Решени да се отърват от неговата „недостойна“ съпруга, въпреки че не беше минал месец, откакто се заклеха никога да не се намесват в живота им, откакто бяха обещали на сина си, че ще го оставят да живее живота си както намери за добре.

Те изгониха снаха си, без дори да попитат собствения си син. Унижена и неразбрана от никого, жената събра багажа и си тръгна. Надяваше се, че мъжът й ще я последва. Но родителите му се намесиха и тук.

И така завърши една любовна история, която можеше да бъде разказвана на внуците.

Вижте още: Нямам време за фалшиви приятели

Съпругът трябва да се грижи за жена си, а не да слуша своята майка. В крайна сметка тя ще бъде до него до края на живота си. Мъжът не бива да позволява майката на децата му да бъде унижена и изгонена.

Когато мъжът се ожени, жената става негово семейство, но това не означава, че той ще забрави за своите родители. Ако сте го отгледали правилно, той ще се оправи сам. Голям грях е да се намесвате насилствено между двама души, които се обичат. В крайна сметка ще си платите. Всичко се плаща в този живот! Не унищожавайте любовта, защото с нея унищожавате души и то не кои и да е души, а тези на децата ви.