НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ До какво може да доведе влечението на омъжена жена към друг мъж?

До какво може да доведе влечението на омъжена жена към друг мъж?

0
Влюбих се в мой колега и бях готова да се разведа
До какво може да доведе влечението на омъжена жена към друг мъж?

Влюбих се в мой колега. Бях готова да се разведа.

Любовта е нещо непредсказуемо. В продължение на много векове човекът се опитва да разбере истинската същност на това чувство, но всеки път то има предимство пред разума. Какво ще направите, когато дългът ви принуждава да останете близо до съпруга си, а сърцето ви е привлечено от друг?

Напоследък мъжът ми ме дразни просто непоносимо. Когато се скараме сутрин, не си говорим цял ден. За щастие синът ни вече е тийнейджър и прекарва много време с връстниците си и не присъства на тези скандали.

Николай е миролюбив човек. Печели добре и постоянно мисли за семейството си. Имам достатъчно лични средства за всичко, което искам. Въпреки това се чувствах зле.

Изглежда нищо не можеше да ме измъкне от това емоционално блато, до деня на фирменото парти. Отидох сама, тъй като отново се скарах със съпруга си. Атмосферата сред веселите колеги ми помогна да се отпусна. Забавлявах се цяла вечер. Времето минаваше и постепенно всички започнаха да си отиват. Един от колегите ми предложи да ме изпрати.

Той беше нисък и не особено привлекателен мъж със странен навик постоянно да се люлее от пръсти към пети. Спря до къщата и продължихме да си говорим за разни дреболии. След поредната шега се засмях и неочаквано за себе си го целунах. След 5 минути бързахме към хотела.

От този ден нататък всичките ми мисли бяха заети само от него. Пишех му постоянно и с нетърпение очаквах всяка нова среща. Николай не подозираше нищо. Той реши, че съм си прекарала страхотно. Затова съм се прибрала толкова весела и щастлива.

Влюбих се в Андрей и чувствата ми не утихнаха. Самата аз се питах как такъв мъж може да спечели сърцето ми – нито красота, нито просперитет, нито добра работа. Въпреки това той беше всичко за мен. Това продължи 8 месеца.

Вижте още: Нямам време за фалшиви приятели

В един момент реших, че ще напусне съпруга си, за което информирах Андрей. Той реагира двусмислено. Не искаше семейството ми да рухне заради него. Да, той не изглеждаше особено нетърпелив да започнем официална връзка. Той беше доста доволен от необвързващата роля на невзрачен любовник с красива жена. Беше ясно, че чувствата ни далеч не са взаимни. Но това не промени нищо. Емоциите надделяха над всичко. Поставих му ултиматум.

Никога не казах на Николай за предателството. Дори не знаех дали той подозира нещо. Във всеки случай вече нямаше значение. Взех си отпуска и я прекарах в стаята си. Спях през по-голямата част от времето. Николай реагира с разбиране и се опита да не ме притеснява.