НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Фотографска изложба, която промени съдбата на една млада двойка

Фотографска изложба, която промени съдбата на една млада двойка

0
Съпругът й изневери и искаше да я напусне
Фотографска изложба, която промени съдбата на една млада двойка

Съпругът й изневери и искаше да я напусне. Тя разбра всичко и провали плановете му.

Юлия винаги е била в центъра на вниманието. Тя умее да очарова хората без усилие. Организираше интересни партита. На едно от тях срещна бъдещия си съпруг. Всички бяха изненадани от тяхната връзка. Той не беше подходящ за нея – скромно момче, израснало на село и дошло в големия град да търси късмета си.

Особено трудно й беше на семейни срещи. Когато решиха да се оженят, семейството й помогна за всичко, за разлика от роднините на Влади. Родителите на булката се опитваха да им дадат, колкото е възможно повече. Подариха им апартамент и им помогнаха с покупката на кола.

Но Влади се отнасяше студено към родителите на жена си и не разказваше нищо за своите. Споменаваше само братовчедка си Емилия, която отдавна емигрирала в чужбина. Юлия не се обиждаше на съпруга си. Обясняваше си това негово поведение с трудното му детство. Нежността му към нея се засили, когато разбра, че ще имат дете. Сега той мислеше само за това как да осигури бъдещето на семейството си: намери си друга работа и рядко беше вкъщи. Юлия беше щастлива, въпреки че се чувстваше малко самотна.

Тя взе ситуацията в свои ръце, отвори сайта на града и потърси интересни събития. Най-интересното от тях й се стори една фотоизложба. Тя обичаше да снима от дете, но реши да остави страстта си на ниво хоби. И все пак темата за фотографията я очарова.

Тази година изложбата беше организирана от един от най-добрите фотографи в града. Решил да разсее тъгата на града с красиви снимки на влюбени, които направил в родния си град. Събитието обещаваше да бъде интересно. Разглеждайки влюбените хора на снимките, Юлия с умиление си припомни първите си срещи с Влади.

Изведнъж сърцето й се разтуптя силно. На една снимка тя видя Влади. Той държеше в ръцете си подозрително познато момиче, което целуваше. Тя позна младата дама. Това беше братовчедката, за която той говореше рядко. Тя реши да заведе съпруга си на изложбата. Виждайки снимката, той не отрече. Тази млада дама не беше негова братовчедка. Тя дори не беше негова приятелка. На снимката съпругът й целуваше своята бъдеща булка.

Момичето наистина се казваше Емилия и живееше в Холандия. Влади прекарваше всичките си така наречени командировки там. Очевидно младият мъж наистина искаше да се премести там. От време на време Емилия идвала на гости на бъдещия си съпруг и изведнъж попаднали в обектива на местен фотограф.

Вижте още: Нямам време за фалшиви приятели

Оказа се, че той отдавна е планирал всичко. Юлия беше шокирана, защото той не само й изневери, но и я умоляваше на колене да не казва нищо на Емилия. И тя, очевидно, не знаеше нищо за факта, че бъдещият й съпруг има бременна съпруга.

Юлия се възползва от момента, взе телефона от съпруга си и се обади на Емилия. Тя също беше шокирана от чутото. Оказа се, че родителите й са много богати. Най-вероятно техните пари са били в ума на хитрия Влади.

Между другото, той дори имаше план да се отърве от Юлия и да продаде апартамента им. За щастие съдбата постанови друго.