НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Интуицията й подсказваше, че той има афера със своята колежка

Интуицията й подсказваше, че той има афера със своята колежка

0
Тя вече не вярваше на съпруга си. Подозираше го в изневяра
Интуицията й подсказваше, че той има афера със своята колежка

Тя вече не вярваше на съпруга си. Подозираше го в изневяра.

Ана и Антон живеят заедно от година и половина. Преди това, излизаха около 6 месеца и тя беше абсолютно сигурна в избора си. Разбира се, имаха разногласия, но с времето всеки свикна с навиците на другия.

Въпреки това, ежедневните трудности се оказаха нищо в сравнение с това, с което Ана трябваше да се изправи, а именно с подозрение, несигурност и самобичуване.

Антон имаше колежка на име Катрин. Ана забеляза, че любимият й си кореспондира всеки ден с нея. Това, обаче, никак не й хареса. Най-подозрително беше обаждането й след 12 часа през нощта. Ана, за съжаление, не можа да чуе разговора. Но самата ситуация й даде повод да мисли, че Катрин е нещо повече от колежка за Антон.

На следващия ден Ана намекна, че подобни обаждания посред нощ са подозрителни, на което Антон отговори, че между него и Катрин няма нищо.

Ана се опита да се примири със ситуацията, но след няколко седмици Антон отново й даде повод за подозрение. Той й каза, че заминава в командировка с Катрин и, че ще спят в един и същи апартамент.

Тя вече не вярваше на Антон и открито го обвини в изневяра.

Той й каза, че се държи като ревнива, глупава жена. Общува с жени, пише си с тях и коментира снимките им. Но това не означава, че й изневерява. Отношенията се градят върху доверие. И, ако не му вярва, тогава няма нужда от такава връзка.

Докато той говореше, Ана бързо се успокои. Имаше доза истина в думите му. Оказва се, че сега тя разрушава връзката им. Но тя изобщо не го искаше!

Изтри сълзите си и се извини на Антон. Самата тя не знаеше защо се държи така. Антон кимна с разбиране и те се прегърнаха.

Ана не можа да заспи. Не спираше да си представя Катрин и Антон заедно в апартамента. Не може един мъж да обръща толкова внимание на една жена, без да има желание да се сближи с нея! Потисна желанието си да започне сериозен разговор – все пак това нямаше да доведе до никъде. Антон отново ще докаже, че тя си въобразява всичко това.

Вижте още: Майка ми ме изгони бременна на улицата

Почувства се в капан. От една страна, интуицията й подсказваше, че той не е напълно честен с нея и изневярата е напълно възможна. От друга страна, имаше желание да вярва в логическите преценки на партньора и че проблемът е в самата нея. Може би наистина е просто ревнива и тесногръда?

Изпрати съпруга си в командировка. Но не спираше да мисли за връзката им. Не й хареса, че той се опита да я превърне в източник на проблема.

Искаше да помисли внимателно, наистина ли се нуждае от връзка, в която тя е обвинявана за всичко.