НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Любовницата започна да пише съобщения на жена му

Любовницата започна да пише съобщения на жена му

0
Любовницата му беше два пъти по-млада от него
Любовницата започна да пише съобщения на жена му

Любовницата му беше два пъти по-млада от него. Историята е стара колкото света.

Съпругът има любовница, а съпругата разбира за предателството и гони неверника. Младата любовница също напуска живота му. Самото й присъствие в семейния живот на някога щастливата двойка и неприятните съобщения в личната й кореспонденция със съпругата му, обаче, не могат да успокоят желанието на последната да си отмъсти.

Любомира отново прочете съобщението от Юлия, бившата (доколкото тя знае) любовница на съпруга си. Тя вече знаеше много добре съдържанието му. Това беше откровена подигравка на младото момиче над нейната по-възрастна съперница. Тя споменаваше детайли от апартамента, за които можеше да знае само човек, посетил дома им.

Първият път, когато Любомира прочете съобщението, изпадна в истерия. По това време тя вече беше изгонила съпруга си от апартамента, но все още не се беше успокоила.

Константин не беше нито красив мъж, нито успешен бизнесмен. Затова отначало Любомира беше изненадана, че някое момиче може да го хареса. Но фактите говорят сами за себе си: съпругът й изневерява и то повече от един месец.

Когато Любомира за първи път видя Юлия, тя изпита едновременно срам и истинско недоумение. Разбира се, любовницата му беше почти 2 пъти по-млада, имаше пищни форми и тънка талия, устни след козметик, нокти с цвят на дъгата. Тя беше олицетворение на свежестта, но в същото време беше типичен продукт на своето поколение.

Тя беше разочарована, но веднага изпита чувство на неловкост. Тя никога няма да бъде като нея.

Бързо събра нещата му и ги изхвърли през вратата. Юлия приюти любовника си за известно време, но след няколко седмици новосъздадената двойка бързо се раздели. И Константин беше принуден да си търси апартамент.

Приблизително по същото време Любомира започна да получава съобщения от Юлия. Тя се подиграваше на самата Любомира, а понякога и на Константин. Сякаш целта й не беше любовна връзка с мъж, а унищожаването на нечие семейство. Любомира се опита да игнорира съобщенията, докато не добави Юлия в черния списък.

Предателите бяха елиминирани от живота й. Но, тя все още не можеше да се отърве от чувството на гняв. Искаше да си отмъсти за обидите и злорадството.

Вижте още: Роднините й похарчиха всичките пари

Приятелите на Любомира я съветваха да забрави за това момиче. Да се занимава с хобитата си или да спортува. Че това момиче все още се учи на законите на кармата и че Вселената ще й върне всичко.

Тя най-накрая разбра, че това е правилният избор. Но обидните съобщения не й даваха спокойствие.

Правилни съвети ли дават приятелите на Любомира? Какъв е смисълът от обидните съобщения на Юлия? Струва ли си да стовари целия си гняв върху любовницата?