НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Синът ми е жалък човек

Синът ми е жалък човек

0
Синът ми изостави семейството си и отиде при друга жена
Синът ми е жалък човек

Синът ми изостави семейството си. Отиде при друга жена.

Майките са склонни да съчувстват повече на синовете, а бащите на дъщерите си. Явно това е нещо, свързано с инстинктите. Но въпреки това, днешната героиня успя да намери сили и да направи правилния избор.

Синът ми напусна жена си почти година, след като тя му роди син. Смятам, че това негово действие е най-низкото и най-отвратителното, което един мъж може да направи. Сега дори не знам как да се отнасям към него.

Самото момиче е от бедно семейство. Познавам майка й – спокойна и работлива жена. За нея не мога да кажа нищо конкретно, все пак бяхме повече колежки, отколкото познати.

Съпругът ми не издържа на финансовите проблеми, които имахме и напусна дома. Като цяло дълго време нищо не вървеше добре, но не го обвинявах.

Отгледах сина си сама. Той се отказа от обучението си, прекарваше много време с приятели. Често чувах всякакви лоши истории за него от съседи. Силите ми за постоянна битка вече се изчерпаха и си казах, каквото ще да става.

Синът ми започна да излиза по-рядко с приятелите си. Намери си работа. Тогава се запозна с Юлия.

Бях повече от щастлива. Дори получих повишение. Най-накрая ми оставаха пари за едно забравено хоби – театъра.

Синът ми започна да се прибира все по-късно. След това, снахата ми каза, че е видяла пропуснати обаждания в телефона му от един и същи номер.

Оказва се, че има друга жена. Освен това, тя беше бременна. По мои изчисления той е бил при нея след раждането на първото си дете. Как можеш да проявиш такова неуважение към жена си и детето си? Синът ми изостави семейството си. Снахата отиде при майка си.

Дълго време не смеех да посетя внука си. Но все пак реших да го направя. Но това, което видях, ме шокира: не, апартаментът беше чист.

Внукът седеше в кухнята и ядеше нещо, не супа, не каша, а някаква супа от вода, лук и остатъци от картофи. Не съм виждала нещо подобно. Оказа се, че просто нямат пари. Синът ми им дава някакви пари и дори постоянно обвинява снаха ми, че харчи всичко за себе си.

Вижте още: Любовницата започна да пише съобщения на жена му

Театърът остана на заден план. Предпочитам да похарча тези пари за храна за снахата и внука. На следващия ден разговарях със сина ми. Той дори ме помоли да му помогна да си купи кола.

Започна да ми крещи, когато разбра, че съм помогнала на първата му жена с пари. Нарече ме злобна. И в този момент осъзнах, че съм направила правилния избор. Това беше необходимо да се направи от самото начало. Синът ми е страхливец и предател. И заслужава да бъде третиран като такъв. Дори не искам да се запознавам с втората снаха. По-добре да помогна на първата. Сега тя е единствената ми дъщеря. Нямам други деца.