НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечебно чесново масло

Лечебно чесново масло

0
Чесново масло при псориазис и разширени вени
Лечебно чесново масло

Чесново масло при псориазис и разширени вени си пригответе у дома! Помага и при обриви.

Много хора страдат от разширени вени и това се дължи най-вече на по-забързания начин на живот и навици. От друга страна, дългото седене или стоене също натоварва вените ви допълнително.

Разширените вени всъщност са разширени кръвоносни съдове. Разширените вени се появяват по-често на краката и са свързани с хронично възпаление и лошо кръвообращение.

Чесънът е невероятно средство за лечение на разширени вени. Той разгражда протеините и ги разпределя равномерно в тялото.

Домашното чесново масло лекува разширени вени и псориазис.

Необходими съставки:

  • 5 скилидки чесън
  • 3 портокала
  • 2 супени лъжици зехтин

Смелете 5 скилидки чесън. Смесете ги с две супени лъжици зехтин и сока от три портокала. Съхранявайте чесновото масло в затворен буркан. Оставете сместа да престои 12 часа, преди да я използвате.

Вижте още: Домашна смес за суха и дразнеща кашлица

Как да използвате това чесново масло при псориазис:

Разклатете добре съдържанието преди всяко приложение.

Нанесете няколко капки върху пръстите си и го втрийте в засегнатата област с кръгови движения. Покрийте с прозрачно фолио и топла кърпа отгоре. Повтаряйте лечението всяка вечер.

Освен това, ако имате кожни проблеми – чесновото масло ще ви бъде от голяма полза. Втрийте го в кожата и ще получите облекчение при псориазис и много обриви.