НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Взаимоотношенията с баща й се влошиха след появата на мащехата

Взаимоотношенията с баща й се влошиха след появата на мащехата

0
Мащехата изобщо не споделя дружелюбието на доведената дъщеря
Взаимоотношенията с баща й се влошиха след появата на мащехата й

Мащехата изобщо не споделя дружелюбието на доведената дъщеря. Дори пречи на комуникацията с баща й.

Мария отдавна не е тийнейджърка. На 30-годишна възраст тя не може да се похвали със семейство или собствен дом. Заради здравословното състояние на майка си тя трябваше да се прибере на село веднага след завършване на университета. Постоянните грижи и работа в градината отнемат цялото й време. Затова не е изненадващо, че е сама.

Майка й я отгледа сама. Когато беше на 6 години, родителите й се разведоха и баща й се премести в града. За щастие Мария поддържа връзка с него. Често разговарят по телефона. Когато тя учеше в града, той постоянно я канеше на гости. Понякога идва на село да помага. Достатъчно е само да го помолят.

Преди няколко години бащата на Мария се ожени отново. Мария не беше настроена негативно към мащехата си. Напротив, тя се радваше, че поне баща й е щастлив. С течение на времето обаче се оказа, че мащехата изобщо не споделя дружелюбието на доведената си дъщеря.

Очевидно се смяташе за много по-добра от Мария и майка й. Бащата започна да се обажда все по-рядко и вече почти не им помагаше.

Последният път, когато Мария го срещна, беше в кафене близо до гарата в присъствието на мащехата си. Когато майка й се почувства зле и тя каза на баща си, той само каза, че всичко ще бъде наред. Мария беше много натъжена, но не загуби надежда, че отношенията им ще се оправят.

Скоро беше рожденият ден на баща й. Затова тя реши да посети рожденика. Приготви някои неща, купи подарък и сладкиши.

Тя му се обади по телефона и му помаха под прозореца на апартамента.

Даде подаръка на баща си, поздрави го и седна на масата. Сервираха и чаша черен чай и нейните собствени сладки бяха изсипани в чинийката.

Вижте още: Любовницата започна да пише съобщения на жена му

Мащехата й каза, че очакват гости вечерта и че е трябвало да предупреди за посещението си.

Баща й благодари за подаръка и вниманието.

Час по-късно Мария се прибра вкъщи. Беше много огорчена, че собственият й баща й причинява това. Че някаква непозната жена влияе толкова много на връзката им. Но още повече се обиди от факта, че самият той позволява да бъде манипулиран.