НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Формата на стъпалото може да разкаже много за характера на човек

Формата на стъпалото може да разкаже много за характера на човек

0
формата на стъпалото може да разкаже много за характера на човек
Формата на стъпалото може да разкаже много за характера на човек

Формата на стъпалото разкрива черти от характера на човек. За това ще научите повече в днешната ни статия.

Форма на стъпалото

Първо стъпало от снимката: Римска

Когато палецът, вторият и третият пръст са на една и съща линия, говорим за римско стъпало.

Специалистите твърдят, че това са били формите на стъпалата на могъщите римски императори.

Обикновено човек, който има римско стъпало, има проактивен характер. Бързо му омръзва рутината, винаги е готов да промени нещо. Той е оптимистичен и уверен в себе си. Но не винаги е достатъчно упорит, лесно се отказва. Ако до такъв човек има достойни мотиватори, тогава той ще постигне много в живота.

Второ стъпало от снимката: Немска

Такава форма имат краката на тези, които винаги се чувстват като част от системата. Тези хора са сдържани, точни и педантични. Отличават се с голямо търпение, готови са да полагат големи усилия за достойни цели. В личния си живот рядко успяват, защото на първо място най-често поставят самореализацията. Такъв човек няма да бъде сантиментален романтик, но винаги е готов да предложи силно рамо.

Трето стъпало от снимката: Гръцка

Вторият пръст, стърчащ далеч напред, е признак за човек с фина душевност. Интересното е, че тази форма на стъпалото се счита за доста рядка – по-малко от 15% от населението. По-често такива хора стават художници, защото са много възприемчиви към красотата. Те имат добра интуиция, разбират се с хората. Ако не намерят това, което обичат да правят, често поемат по пътя на самоунищожението.

Вижте още: Молитва за изцеление и здраве

Четвърто стъпало от снимката: Египетска

Тази форма се среща при всеки четвърти жител на планетата. Това са хора със самочувствие и стабилна психика. Затова никога не бързат, всичко върви по план. Ценят спокойствието и стабилността повече от огромния моментен успех. Те са надеждни приятели, добри съпрузи и грижовни родители.

Пето стъпало от снимката: Келтска

Формата на стъпалото съчетава чертите на немското и гръцкото стъпало. Първо действат и след това мислят. Въпреки че такъв човек се отличава със завиден инат, той има и голяма воля. Те не са в състояние да признаят собствената си грешка.

Описанието на характера съвпада ли във вашия случай?