НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Мъж разказа какво е видял, след като 20 минути беше в клинична...

Мъж разказа какво е видял, след като 20 минути беше в клинична смърт

0
Обявиха го за мъртъв и 20 минути по-късно, той се събуди
Мъж разказа какво е видял, след като 20 минути беше в клинична смърт

Обявиха го за мъртъв. 20 минути по-късно, той се събуди.

В интервю Скот Дръмънд сподели за невероятното си преживяване и за това как се е чувствал. Тези минути драстично променят останалата част от живота му завинаги.

Именно пандемията принуди Дръмънд да сподели тази история. Надява се това да помогне на всички, които страдат и се притесняват за близките им.

Той споделя, че няма нужда да се страхуваме от смъртта.

Този инцидент се е случил, когато е бил на 28 години.

Скот Дръмънд днес е на почти 67 години. Това е много личен момент от живота, за който той разказал само на най-близките му.

След инцидент по време на ски, Дръмънд претърпява операция, но нещо се обърква и той усеща как се издига над тялото си и вижда операционната от птичи поглед.

В този момент той не е бил сам.

„Въпреки че никога не видях кой е до мен, бяхме един до друг, сякаш познавах това същество. И цялата комуникация минаваше през съзнанието. Чух всичко, което каза лекарят“.

Това същество му казало да не поглежда назад.

Той се намирал на красива поляна с ярки цветя и висока трева.

Можел да гледа напред, наляво и надясно, но не и назад. Пред него имало голям бял облак и той видял като на филм живота си в съзнанието си.

Той видял всичко от раждането си до 28 годишната си възраст.

По това време Дръмънд работи в поща и единственото нещо, което го интересувало е да изкарва достатъчно пари. Но осъзнал, че трябва да направи нещо повече в този живот. Той тръгнал към облака пред него. Някой протегнал блестяща ръка от облака и му казал да се върне тук.

Вижте още: Молитва за изцеление и здраве

Обявиха го за мъртъв, а той се събуди и видя етикета на гърдите си, съобщаващ, че е починал 20 минути по-рано.

„Това промени живота ми, промени начина, по който мисля за нещата сега, начина, по който мисля за жена си, когато сме заедно, и факта, че сме едно семейство“.

Дръмънд казва, че има още много да научи в живота. Но инцидентът, който е претърпял преди 40 години, променил живота му. Той е убеден, че има висши сили и не се страхува да умре.

“Знам, че тогава ще бъде спокойно.”