НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Историята на една красива жена

Историята на една красива жена

0
Реши да се скрие на балкона и разбра огромна тайна
Историята на една красива жена

Реши да се скрие на балкона. Съпругът й не знаеше, че тя чува всичко.

Кристина искаше винаги да изглежда като младо момиче – големи очи, като две езера, пухкави устни и малко носле, руса коса, тънки ръце и стройна фигура. Облича се по последна мода. Никой не би предположил, че е на 34 години.

Съпругът й Владимир, от друга страна, изглеждаше достатъчно зрял. Въпреки че беше на нейните години, той вече имаше бели косми и уморени очи, леко пълен, с очила за далекогледство. Вечно облечен с панталон и риза. Не че се чувстваше стар, но стилът му беше в рязък контраст с този на жена му.

Кристина обичаше да чете, да прекарва време на открито и да планира бъдещето. Как ще уредят апартамента, как ще си купят нова кола, ще имат деца. Работейки в салон за красота, разбира се, тя разчиташе на съпруга си за тези придобивки. Владимир работеше във финансовия сектор. Той нямаше хоби и между другото обича да се наспива добре след работната седмица.

Веднъж съпругът помоли Кристина да се разходи с приятелките. Даде й малко пари за забавление. Причината беше, че негов стар приятел ще му идва на гости и те искат да си поговорят на спокойствие в домашна обстановка.

Кристина се съгласи, но след това започна да се изпълва с подозрение. Тя си помисли, че Владимир ще доведе любовницата си у дома.

Тя реши да се скрие на балкона и да види кой е този тайнствен приятел.

В деня на срещата Кристина се скри на балкона.

В апартамента наистина дойде мъж. Кристина дори си помисли, че ситуацията всъщност е по-лоша, отколкото можеше да си представи. Но не, мъжете отидоха в кухнята, приготвиха си напитки и нещо за хапване и започнаха спокойно да си говорят за спомените.

Тя не виждаше какво се случва в кухнята, но ясно чуваше разговора. В крайна сметка разговорът премина към темата за жените.

Мъжът разказваше на съпруга й, че разводът е най-хубавото нещо, което му се е случвало. Има пари, момичета, никакви отговорности и притеснения. Понякога е тъжно. Но всичко това било заради стереотипите, наложени ни от обществото. Мъжете били полигамни. Някой ден и съпругът й щял да осъзнае това.

Владимир каза, че обича жена си, наистина. Понякога се уморява от еднообразието – работа, дом, пазаруване, разговори за бъдещето. Тя смятала, че той си седи и всичко му се поднася на сребърен поднос.

Мъжът му каза, че може би е по-добре да се разделят.

Владимир каза, че понякога му се иска да е сам, да отиде в планината или да поиграе на пейнтбол. Но при него няма аз, а само ние.

Мъжете седяха дълго в кухнята, споделяйки впечатленията си. Но на Кристина не й пукаше. За първи път тя се замисли за истинското положение на нещата. Въпреки факта, че съпругът й напълно я осигуряваше, тя знаеше, че заплатата му не е твърде висока за днешните стандарти.

Само тя ли постоянно спазва диета, за да бъде стройна и красива? Оказва се, че Владимир не е този, за когото го мислеше. А също има своите амбиции за почивка, работа, дом. А сякаш всичко го устройваше.

Съпругът й отиде да изпрати своя приятел. Кристина бързо закачи палтото си, оставяйки обувките си в коридора. Тя легна на дивана, отвори книгата на произволна страница и отиде да сготви нещо в кухнята. На масата нямаше нито прашинка. Съпругът й беше взел боклука със себе си.

Вижте още: Не общувам с родната си сестра

Когато Владимир се прибра, го очакваше изненада. Вечерята беше във фурната, а жена му беше в добро настроение. Кристина се усмихваше на съпруга си цяла вечер и му каза, че иска да отидат някъде през уикенда. Накратко, вечерта беше успешна.

Кристина си направи някои изводи. Владимир си освободи няколко часа седмично и се записа на фитнес. Усилията му дадоха плод и Кристина беше привлечена към съпруга си с нова сила.

Веднъж Владимир я попита защо е останала, когато я е помолил да излезе с приятелките си.

Лицето на Кристина се промени моментално. Как я разкриха, направи всичко, както е описано в книгите!

Вместо да започне да го разпитва, тя е била толкова нежна с него.

Тя му отговори, че проблемите се решават в разговор. А не като се затваря в себе си и да мисли, че нещо ще се промени.

По-добре е да обсъди всичко с нея, вместо да виси на балкона и да слуша какво си говори с приятеля си.

Те се усмихнаха и се прегърнаха. Оказва се, че един стар, разведен колега им послужи като много добър психолог.

Разбирателството между тях се появи дори само след една сесия.