НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Красив новогодишен декор

Красив новогодишен декор

0
Идея за коледен декор, който да си направите сами
Красив новогодишен декор

Идея за коледен декор, който да си направите сами. Можете да включите и децата в този процес.

Наистина оригинален и уютен новогодишен декор можете да си направите със собствените си ръце, като същевременно изразходите минимум пари и усилия. Това може да бъде и чудесна идея за подарък. Можете да поставите дървото, например, върху възглавница или пуловер. Ще се изненадате колко лесно се приготвя тази красота!

Необходими са ви:

  • вилица
  • прежда
  • основа
  • плат или друг материал за ствола
  • силикон или игла и конец

Един от най-лесните начини за приготвяне на помпони е с помощта на вилица. За да направите това, поставете конец от избраната прежда между средните зъби на вилицата. След това увийте вилицата с прежда, докато се набере желаната дебелина. Стегнете, но не връзвайте конеца.

Извадете детайла от вилицата, след което стегнете плътно конеца и направете двоен възел. Изрежете крайните бримки на получената топка, отрежете стърчащите краища, като по този начин ще получите равномерна топка и помпонът е готов!

Вижте още: Как да освежите връхните дрехи, без да ги перете?

След като по този начин подготвите необходимия брой помпони, пристъпете към съставянето на картината. Върху избраната основа, в нашия случай това е декоративна възглавница, залепете или зашийте получените помпони под формата на пирамида, като по този начин ще получите елха.

От филц, плат или дантела изрежете ствола. Поставете го на правилното място. Това е всичко, готово! Ако желаете, можете да добавите друг декор към композицията.

Идея за коледен декор, който да си направите сами

Споделете тази идея за коледен декор с приятелите си!