НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ След два неуспешни брака не искам сериозна връзка

След два неуспешни брака не искам сериозна връзка

0
Разведох се два пъти. Повече не искам да се омъжвам
След два неуспешни брака не искам сериозна връзка

Разведох се два пъти. Повече не искам да се омъжвам.

Била съм омъжена два пъти. Нещата не се получиха нито с първия брак, нито с втория. И двата пъти не получих романтично предложение. Просто подписахме и след това, отпразнувахме сватбата в ресторант. От двата брака имам по едно дете: големият ми син е на 27 години, а най-малкият – на 15.

С първия ми съпруг живяхме 8 години, с втория – 12 години. И двата пъти се разведох по моя инициатива заради изневяра. Бях вярна в брака, инвестирах във всичко максимално, така че не можех да простя такова предателство. Когато няма доверие, няма смисъл да живеем заедно. Преди година срещнах нов мъж, който се влюби в мен лудо. За 4 години свикнах да живея сама и не искам сериозна връзка. Големият син живее отделно, въпреки че все още не е женен, най-малкият все още е при мен. Аз съм обезпечена финансово жена и нямам нужда от силно мъжко рамо, така че връзка от разстояние би ми подхождала перфектно.

Срещам се със сегашния ми любим, понякога ходим на почивка, синовете ми се отнасят нормално към него. И наскоро говорихме за брак.

Вижте още: Разходката на кучето приключи с развод

Днес той ми направи предложение, донесе ми пръстен. Отговорих му, че не искам да се омъжвам. Разстрои се и си тръгна. Не мога да си намеря място.

На 50 съм и не искам отново да ме предадат, но искам да живея остатъка от живота си за себе си.

Обидих човека, който с такава любов е избирал пръстен за мен. Не знам как да му обясня позицията си. Разведох се два пъти. Не искам да го правя трети път.