НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Срамувам се от собствения си син

Срамувам се от собствения си син

0
Синът ми се ожени за по-възрастна от него жена
Срамувам се от собствения си син

Синът ми се ожени за по-възрастна от него жена. Срамувам се от него.

Живея в двустаен апартамент. Мъжът ми напусна семейството много отдавна, когато синът ни беше само на 6 години.

Отгледах го сама. Посветих цялото си време на него.

Приятелите ми тогава ми казваха, че съм твърде взискателна и синът ми никога няма да има собствено мнение, ако постоянно контролирам всичките му действия. Една приятелка дори ми каза, че ще си намери много по-възрастна жена и ще се ожени за нея.

Аз, обаче, не го взех на сериозно и бях сигурна, че правя всичко както трябва. В крайна сметка времето ми показа колко съм грешала. Много съжалявам, че тогава не послушах съветите им. Синът ми започна да се прибира късно вечер.

Когато го попитах за любимата му, той веднага се смути. И един ден той ми призна, че приятелката му е на тридесет години. Ядосах се, защото не исках синът ми да свързва живота си с такъв безперспективен човек. Бях против, но синът ми все пак се ожени за нея.

Бях толкова тъжна, че дори не казах на никого за това, защото ме е срам от приятелите ми. Те постоянно се хвалят с успехите на своите деца, а аз няма с какво да се похваля.

Нашият град е малък, така че те бързо научиха за всичко и ме поздравиха. Сигурна съм, обаче, че клюкарстват зад гърба ми. Сега съм свекърва и започвам да свиквам. Снаха ми изглежда доста добра, спокойна, иска мнението ми за всичко.

Вижте още: Какво пречи на пълноценния сън?

Има две деца от предишен брак, въпреки че сега е бременна с моя внук. Тя е добра майка, децата са добре облечени и нахранени.

Всички живеят в едностаен апартамент, а сега предстои да се роди и трето дете. Синът ми наскоро дойде при мен с молба да разменим апартаментите си. Той казва, че е само за известно време, докато спечелят повече пари. Но аз съм против подобна идея. Имам си дом и няма да мърдам оттук.

Инвестирах толкова много в апартамента си. И сега ми предлагат да се откажа от всичко.

Някои мои познати ме упрекват. Казват, че съм лоша майка. Но какво биха направили те на мое място?

Аз направих своя избор. Нека другите да мислят каквото си искат.