НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Неща, които не бива да давате назаем

Неща, които не бива да давате назаем

0
Вещи назаем, които не бива да давате никога
Неща, които не бива да давате назаем

Вещи назаем, които не бива да давате никога. В противен случай те ще отнемат енергията и силата ви. Ако искате да помогнете на някого, дайте милостиня или срещу заплащане!

Това е списъкът с вещите, които не бива да давате назаем:

Сол

Ако съседите са ви поискали сол, можете да им я дадете, без да ви я връщат. Опасността се крие в енергийните свойства на солта, които могат да повлияят на съдбата. Солта е един от най-важните магически компоненти, така че е опасно да я получавате обратно от други хора.

Много хора, които са дали назаем сол, след като са я получили обратно, губят късмета си, разболяват се, разделят се с близките си.

Съдове

Съдовете са заредени с енергията на къщата, в която се намират. Ако някой иска да направи нещо лошо на друг човек, може да вземе назаем чаша, чиния, чаша, лъжица, тиган.

Ако дадете назаем съдове, това ще доведе до влошено здраве, смелост, самочувствие, нови страхове, провали и много други негативни последици.

Повредените или счупени съдове са още по-опасни и не бива да се съхраняват у дома.

Облекло

Много мъже и жени намират за напълно нормално да си разменят дрехите за известно време. Но е по-добре да избягвате това. Ако купувате дрехи втора употреба, няма нищо лошо в това, защото плащате за тях. В този случай, обаче, не пречи да направите енергийно прочистване.

Дори дрехите да са на близките ви, за които със сигурност знаете, че не искат да ви навредят, по-добре е да предложите нещо в замяна. Не вземайте назаем дрехи, те могат да ви донесат лош късмет. Най-опасни са обувките, те поглъщат най-много негативна енергия.

Бижута

Те са заредени с енергията на човека, на когото принадлежат. Следователно носят негативна енергия на този, който ще ги ползва. Носенето на пръстен или чифт обеци, които са принадлежали на друг човек, може да прехвърли проблемите му върху вас. Специалистите по биоенергетиката отбелязват, че бижутата могат да „заразят“ непознат с болест и да отнемат късмета му.

Вижте още: Масажът на пръстите облекчава

Метла

Ако човек даде или получи назаем метла, тогава, според суеверията, ще започне отрицателен период, което води до финансови загуби и проблеми в работата. В никакъв случай метлата не трябва да напуска дома ви, това е позволено само ако вече не се нуждаете от нея.

Така че, ако искате да дадете тези вещи назаем на човек, който има нужда от тях не го правете. Подарете ги или поискайте пари!