НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как починалите ви близки се опитват да се свържат с вас?

Как починалите ви близки се опитват да се свържат с вас?

0
Душите на мъртвите се опитват да се свържат с нас понякога
Как починалите ви близки се опитват да се свържат с вас?

Душите на мъртвите се опитват да се свържат с нас понякога. Те го правят по различни начини.

Мнозина, които са загубили близки, са запознати с чувствата, които загубата причинява – празнота, копнеж и дива болка в душата. Скръбта за починалите близки е едно от най-болезнените психологически състояния. Въпреки това, има много информация, че живите получават съобщения от финия свят.

Хората често се страхуват, когато ясно чуват стъпки в домовете им, когато никой не ходи.

За да разберете кой или какво се свързва с вас от името на мъртвите, трябва да сте наясно какво се случва след смъртта. След смъртта на физическото тяло Душата се стреми да се върне при Създателя. Някои души ще го направят по-бързо, докато за други ще отнеме повече време. Колкото по-високо е нивото на развитие на Душата, толкова по-бързо ще стигне до Дома.

Понякога починалият не е наясно какво се случва и къде се намира. Той не разбира, че е умрял, не е в състояние да се върне във физическото тяло и е заседнал между световете. За него всичко остава същото, с изключение на едно: живите хора престават да го виждат. Такива Души се считат за призраци.

По човешките стандарти времето, прекарано от определена Душа успоредно с живите хора, може да се изчисли в десетилетия или дори векове. Телефонните обаждания от обитателите на финия свят са един от методите за комуникация.

Когато се опитате да се обадите обратно на тези номера или да изпратите смс, се оказва, че този номер не съществува и по-късно се изтрива напълно от паметта на телефона. Тези обаждания обикновено са придружени от много силен шум, подобен на вятъра в полето. Чрез пукането се проявява контактът със света на мъртвите, сякаш между световете се пробива завеса.

Получателите на такива обаждания може да не подозират, че обаждащият се вече не е между живите. Това се разкрива по-късно. Възможно е подобни обаждания да се правят от призраци, които самите не осъзнават физическата си смърт.

За какво говорят мъртвите, когато се обаждат по телефона? Понякога може да поискат помощ.

Друг път искат да предупредят за опасност, която заплашва живите.

Отражение на призраци в огледалата

Някои хора виждат отраженията на своите починали роднини в огледалата, както и на телевизионните екрани и компютърните монитори.

Реймънд Мууди в своите книги говори за древната техника, когато, гледайки се в огледало, можете да установите контакт с починалия. Тази техника е била използвана в древни времена от жреците. Но вместо огледала са използвали купи с вода.

Понякога опитите за връзка се извършват директно. Тоест хората усещат физически присъствието на духове, чуват гласовете им и дори разпознават аромата на близките им приживе.

Чувствителните хора усещат отвъдното присъствие като леко докосване или полъх. Често майките, които са загубили децата си, в моменти на силна скръб, се чувстват сякаш някой ги прегръща или гали по косата. Може би в моменти, когато хората изпитват силно желание да видят починалите си роднини, фините им тела са в състояние да възприемат енергиите на по-фините светове.

Понякога човек чувства, че трябва да направи нещо. Не разбира какво е, но чувството на объркване не го пуска. Той буквално не си намира място.

Гласове

Когато сте на места с голяма тълпа от хора, можете много ясно да чуете гласа на починалия, подобен на градушка. Това се случва, когато звуците са смесени. По природа такива гласове могат да бъдат класифицирани като електромагнитни гласове, които учените изследват.

Среща с душите на мъртвите в сънищата

Има много хора, които казват, че сънуват мъртви и отношението към подобни срещи в сънищата е двусмислено. Някои се опитват да ги тълкува, вярвайки, че в такъв сън е скрито важно послание. А има и такива, които не приемат на сериозно сънищата за мъртвите, за тях това е просто сън. Какви са сънищата, в които виждаме тези, които вече не са сред нас:

  • получаваме предупреждения за предстоящи събития
  • в сънищата научаваме как душите на мъртвите са се „установили” в друг свят
  • разбираме, че те молят за прошка за действията си, докато са били живи
  • чрез нас предават съобщения на други

Душите на мъртвите могат да помолят живите за помощ.

Вижте още: Неща, които не бива да давате назаем

Душите на нашите близки продължават да се грижат за нас, дори когато са във финия свят. За съжаление, не всеки винаги е готов за такъв вид контакти. Най-често това предизвиква паника у хората. Спомените за любими хора са много дълбоко запечатани в паметта ни. Може би, за да се срещнем с починалите, е достатъчно да отворим достъп до собственото си подсъзнание.

Между другото, ако след смъртта на любим човек в продължение на 40 дни човек чете помен за починалия, тогава значително се улеснява прехода на такава Душа към Създателя.