НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Вещи, които изсмукват енергията ви

Вещи, които изсмукват енергията ви

0
Вещи с негативна енергия, които трябва да изхвърлите
Вещи, които изсмукват енергията ви

Вещи с негативна енергия, които изсмукват силите ви, трябва да бъдат изхвърлени от дома. В днешната статия ще разберете кои са те.

Всяко нещо, с което си взаимодействаме – дрехи, предмети от бита, мебели, е наситено с човешка енергия, пази спомена за събития, както добри, така и лоши. Следователно, всички вещи имат както лоша, така и положителна енергия.

Вещите с добра енергия ни дават усещане за радост, топлина, щастие и комфорт, желание да се приберем у дома. Вещи с лоша енергия предизвикват чувство за загуба на енергия. Възможни са мързел, апатия, дори световъртеж и гадене.

Вещи с негативна енергия, от които да се отървете:

Счупени чаши, играчки, повредени мебели, счупени огледала

Счупената вещ носи енергията на унищожението. На ниво спомени остава моментът, който символизира разочарованието. Повредената маса за хранене, ако е свързана със спомена за неприятно събитие в живота, може да разруши семейните отношения. Тези неща трябва да бъдат поправени или изхвърлени.

Неща, които създават вътрешно напрежение

Това са нещата, които се пазят до определен момент. Например, бебешки дрехи за следващото дете, дрехи, докато отслабнете отново, речник по италиански за бъдещо пътуване. Ако тези неща стоят с години и нищо не се случва, то те вече са се превърнали в източник на вътрешно напрежение и загуба на енергия, тъй като всеки път напомнят за нереализация, отложен живот, пропуснати възможности.

Предмети, подарени от хора, на които нямате доверие

Колкото и красиво да е нещото, ако е от човек, с когото имате лоши отношения, то ще ви носи същата енергия.

Например, свекървата е подарила одеяло на младоженците, но е в лоши отношения със снахата. Но снахата, за да не обиди нито съпруга си, нито свекърва си, използва този подарък. В резултат на това отношенията със съпруга й се влошават.

Не бива да използвате такива вещи само, за да не обидите някого.

Стари огледала

Всички огледала са склонни да дублират мисли, енергия, емоции, ситуации. Ако огледалата стояха там, където често се случват ситуации, свързани с мъка, сълзи, вътрешни преживявания, тогава те поглъщат цялата тази енергия в себе си и я отразяват. Огледала, които отразяват онези ситуации, които са неприемливи за вас, трябва да бъдат премахнати.

Например, ако искате да започнете по-здравословен начин на живот и да премахнете от него ситуации, свързани с пиене на алкохол или изразяване на недоволство от вашето отражение, тогава обърнете внимание дали в къщата има огледала, които отдавна отразяват тези събития.

Недовършена работа

Всичко, което някога е започнало и за което е дадена енергия – картина, бродерия, книга, мебели или недовършен ремонт, всичко това изисква завършване и следователно отнема енергия. Понякога хората, които имат излишък от вътрешна енергия, на несъзнателно ниво създават такива ситуации около себе си, за да приведат състоянието си в баланс. Но в крайна сметка с годините се създава усещане за липса на енергия и нежелание да се направи нещо.

Вещи на непознати

Това могат да бъдат вещи, оставени за дългосрочно съхранение и предмети, които не се използват, но заемат място – втора употреба или антики.

Вещите на починали роднини също принадлежат към вещите на други хора. Има някои неща, които искате да оставите за спомен, но не трябва да ги оставяте на видно място, например снимки или портрети. Постоянното обръщение към починалите ще отнеме възможности от бъдещето.

Вижте още: Как да бъдете в мир със себе си?

Неправилно подбрани талисмани, религиозни атрибути и други, които противоречат на вътрешните ни енергии

Икони, на които не вярвате, амулети, които са универсални за всички, амулети според съветите от списания: тези обекти, като правило, живеят свой собствен живот и ако не взаимодействате с тях, тогава те започват да вземат енергия от къщата, за да поддържат съществуването си.

Дори неизползваните икони (с които няма взаимодействие) е най-добре да се отнесат в църквата. Само индивидуално подбрани предмети – камъни, минерали, символи, талисмани, наистина могат да помогнат енергийно и да подкрепят вътрешните стремежи.