НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Доведе любовницата си у дома: Историята на един нещастен съпруг

Доведе любовницата си у дома: Историята на един нещастен съпруг

0
Мъжът ми доведе любовницата си в дома ни
Доведе любовницата си у дома: Историята на един нещастен съпруг

Мъжът ми доведе любовницата си в дома ни. Поиска да си събера багажа.

Моята история е стара колкото света. Омъжих се преди няколко години. Със съпруга ми изтеглихме кредит за апартамента. Инвестирахме парите по равно. И всичко изглеждаше наред, докато отношенията ни не започнаха да се влошават. Опитах се да поправя всичко, но Иван се съпротивляваше. Той директно ми каза, че има нужда от почивка и че бракът му е омръзнал.

Не исках да се развеждам със съпруга си, защото го обичах. Но в същото време не исках да живея в нездравословна атмосфера, постоянно мълчание и безразличие от негова страна. В един момент той започна да закъснява по-често от работа, не отговаряше на обажданията ми. Подозирах, че има някоя, но не исках да знам истината.

Един ден съпругът ми се прибра и каза, че ще подаде молба за развод. Той просто искаше да се изнеса от апартамента възможно най-скоро. Естествено, това не ме устройваше. Защо, по дяволите, трябва да се изнасям, ако съм инвестирала много от собствените си пари в този апартамент?

Предложих на съпруга ми да решим въпроса по съдебен път, но той не пожела. Тръгна си и каза, че ще съжалявам, че съм му отказала. Не знам с какво не му угодих толкова. Но той изглеждаше много смешно, сякаш съм му съсипала целия живот.

Истинският цирк започна, когато мъжът ми доведе любовницата си. В апартамента влезе млада бременна жена с хубаво лице. Съпругът каза: „Скоро ще имаме бебе, но няма място за всички, апартаментът е малък. Крайно време е да се върнеш при майка си!”

Засмях се искрено и пожелах на момичето леко раждане. Ако това наистина е вярно и съпругът ми ще става баща, мога само да съчувствам на тази жена. С такъв мъж няма да стигне далеч. Доведе любовницата си у дома, за да се отърве от мен. Забавно!

Казах на съпруга ми да ми върне всички пари, които съм инвестирала в апартамента. Тогава ще изчезна от живота му. Докато това се случи, ще живеем всички заедно. И че моята компания изобщо няма да им хареса.

Вижте още: Мой дълг е да се грижа за внуците ми

Младата дама се смути, че е дошла. Като цяло останах с впечатлението, че съпругът ми не я познава. Той просто измисли всичко, за да ме изненада и сплаши. Но не е попаднал на правилния човек. Пазя всички касови бележки и документи. Знам колко съм похарчила за този апартамент до последната стотинка. И няма да се откажа толкова лесно.

Не мислех, че съпругът ми ще постъпи толкова глупаво. След пламенната ми реч той просто си тръгна. Горката бременна жена хукна след него, а аз продължих да си върша работата. Чудя се какво ще измисли следващия път?

Мислите ли, че Иван може да се държи като истински мъж и да се опита да реши проблема по мирен начин?