НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рецепта за чисти кръвоносни съдове

Рецепта за чисти кръвоносни съдове

0
Чисти кръвоносни съдове благодарение на една напитка
Рецепта за чисти кръвоносни съдове

Чисти кръвоносни съдове ще имате благодарение на тази напитка. Ще подобри кръвообращението и липидния състав на кръвта, ще нормализира кръвното налягане и ще подобри кръвообращението в мозъка.

Отървете се от токсините в кръвта и подобрете еластичността на кръвоносните съдове, като ги изчистите от холестеролни отлагания. Желателно е редовно да ги почиствате.

Това може да стане по различни начини: народни методи, лекарства, плазмафереза ​​и дори лазерно почистване.

Важно е да знаете, че прочистването на кръвоносните съдове с медикаменти причинява много странични ефекти.

Използването им трябва да бъде крайна мярка, когато други лечения не помагат. Затова най-добрият вариант е да използвате естествени средства.

Чесънът и лимонът са много ефективни за прочистване на кръвоносните съдове, понижаване на нивата на холестерола, укрепване на стените на артериите и намаляване на риска от опасни заболявания като атеросклероза.

Този народен лек предотвратява образуването на ракови клетки, което е потвърдено няколко пъти от научни изследвания. Чесънът съдържа големи количества антиоксиданти, които регенерират и подмладяват.

Народна рецепта за почистване на кръвоносните съдове от холестерол

Съставки:

  • 4 скилидки чесън
  • 4 средно големи лимона (необелени)
  • 3 л вряла вода

Приготвяне:

Разделете чесъна на скилидки и ги почистете.

Нарежете лимоните на филийки.

Смелете съставките.

Сложете сместа в чист стъклен буркан и залейте догоре с 3 литра преварена вода.

Покрийте и приберете в хладилник за 3 дни.

Вижте още: Ползи от содата и меда

Съхранявайте в хладилника, докато свърши.

Използвайте:

Максималната доза е 50 мл 3 пъти на ден, преди хранене. Почистването на кръвоносните съдове трябва да започне с по-малки дози (1-2 супени лъжици). Ако не почувствате дискомфорт, бавно увеличете дозата до препоръчителните количества. Продължителността на това лечение е 40 дни.

Препоръчително е да пиете тази напитка за чисти кръвоносни съдове веднъж годишно, след консултация с лекар. Тази напитка ще подобри кръвообращението и липидния състав, ще нормализира кръвното налягане и ще подобри кръвообращението в мозъка. Освен това, това лекарство ще помогне много на тези, които искат да отслабнат.