НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Астрологична прогноза за годината на Тигъра

Астрологична прогноза за годината на Тигъра

0
Новата 2022 година носи различни изненади за всички
Астрологична прогноза за годината на Тигъра

Новата 2022 година идва под влиянието на Тигъра. Отличава се с властен характер, но в същото време има игрив и весел нрав.

Овен

Упоритият нрав на Овена може да му направи лоша услуга. Ако е зает да доказва своята правота, ще забрави за романтиката.

Претенциозността и постоянството ще помогнат на Овена да спечели авторитета и любовта на по-слабата половинка, но има риск да попадне на същия претенциозен и упорит човек.

Ще има стагнация в работата, но не бива да се тревожите твърде много за това. Чувствайте се свободни да си стегнете багажа и да отидете на морето.

Телец

През цялата година Телците ще жънат плодовете на труда си без много усилия. Мотото им за 2022 г. е: „Защо да полагаме допълнителни усилия, когато работата може да се свърши и сама“.

През 2022 г. астролозите обещават на Телците неочаквано наследство, джакпот или награда.

Близнаци

Близнаците ще могат да покажат двойствената си природа в цялата си красота. Представителите на този знак ще се втурват от една крайност в друга, избирайки между желанието за покоряване на нови върхове и пристъпите на мързел. Но тяхната съобразителност и интуиция няма да ги подведат.

Тигърът обича Близнаците заради тяхната яркост, способността им да блестят и разбира се, за непоклатимата им самонадеяност и нарцисизъм.

Рак

Време е Раците да излязат от черупката си.

Тигърът ще накара Раците да забравят за своята меланхолия и да положат забележителни усилия в работата. Но това няма да реши проблемите с парите, които свършват в най-неподходящия момент.

Въпреки това, като цяло, Тигърът ще донесе късмет на Раците. Въпреки че, ще се върнат назад, това няма да им попречи уверено да се изкачат до върха на кариерната стълбица.

Лъв

Бързо и лесно ще достигнат всякакви върхове. Но астролозите препоръчват да не изхвърляте уменията си на вятъра. Това може да повлияе негативно на финансовия поток и тогава ще трябва да затегнете колани.

В личния си живот Лъвовете трябва да са готови за вниманието на тълпа фенки, от които трябва да изберат единствената си лъвица.

Дева

Девите обичат да се оплакват за тежкото си положение. Това се харесва на бъбривия Тигър, който самият не е против да излъже в името на цветна и сълзлива история.

Прецизният им математически начин на мислене ще им позволи не само да осигурят нуждите си, но и да дадат на заем трудно спечелените си пари на някой в нужда.

В романтично отношение Девите ще се хвърлят от една крайност в друга.

Везни

Равновесието и замислеността на Везните през новата година ще се превърнат в ненужни качества. Те ще се съмняват в намеренията си до последно. Хленченето и несигурността ще трябва да бъдат изхвърлени от първите дни на новата 2022 година.

В работата и личния живот решителността най-накрая ще ви позволи да започнете да вървите напред. Докато размишлявате, други могат да се възползват от вашето замръзнало състояние.

Скорпион

Ако Скорпионите забравят за желанието си да жилят по-силно от опонентите си, тогава препятствията по пътя им ще се разпръснат от само себе си. Късметът и добрите сделки буквално ще затрупат активните Скорпиони, ако следват този съвет на астролозите.

Те решително ще изтласкат несигурните състезатели настрани с щипките си и ще се надсмиват на усилията на изоставащите.

Стрелец

Романтиката и чувствеността на Стрелеца ще бъдат наистина оценени от Тигъра. Тяхната галантност и умение да запалят дансинга ще ги направят истински ловци на любов.

В други области на живота ви нещата няма да са толкова розови. Откажете се от радикални промени. Ще имате достатъчно пари.

Козирог

Прекалената самоувереност и желанието да дават съвети на всички ще се превърнат в лош спътник за Козирозите в годината на Тигъра. Техните знания за това как да живеят хората ще бъдат непотърсени и това ще накара Козирозите да се чувстват ненужни. А това може да засили страстта им към силните напитки.

„Бъдете умни и успокойте амбициите си!“ До края на годината ще получите малък бонус от Тигъра, но за това ще трябва да работите усилено.

Водолей

Ревнивите Водолеи ще се славят със своята любвеобвилност. Те ще видят около себе си интриги, заговори и клевети.

Вижте още: Хороскоп до края на годината

Забравете за богатството – то ще изтече през пръстите ви, предупреждават астролозите. През втората половина на годината ситуацията леко ще се подобри, а усилията на Водолеите ще бъдат оценени от тяхното ръководство.

Риби

С труда и постоянството си през новата 2022 година Рибите ще решат всички проблеми.

„Дребните рибки трябва да отгледат в себе си острозъба акула, ако искат да спечелят благоразположението на Тигъра.

Трябва да се погрижите за здравето си. Рибите ще имат късмет в любовта и личния живот.