НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Какво да направите, ако намерите изгубени пари?

Какво да направите, ако намерите изгубени пари?

0
Когато намериш изгубени пари, ги занеси у дома!
Какво да направите, ако намерите изгубени пари?

Когато намериш изгубени пари, ги занеси у дома! Разберете как могат да ви донесат късмет!

Прибирах се от работа с тъга в душата. Мислите ми се въртяха около следващата вноска за лаптопа, който купих на изплащане преди няколко месеца. Ще получа заплата след три дни, а парите ми трябваха за утре. Мислех, че отново ще затъна в дългове. Не мога да се науча правилно да управлявам финансите си.

Изведнъж видях плик под краката си. Вътре имаше много пари. Валеше дъжд повече от час, но парите не бяха мокри. Дори не бяха мръсни. Тогава си спомних за думите на майка ми: “Когато намериш изгубени пари, можеш да ги вземеш при едно условие.” Някои казват, че ако вземеш нещо, което не ти принадлежи, ще те сполети лош късмет, но от детството бях убедена в обратното. Знаех, че няма да ме сполети беда, ако спазвам определени правила.

На първо място, не трябва незабавно да поставяте банкнотите в портфейла си. Първо, те трябва да бъдат занесени вкъщи в чанта или джоб и след това, да се избършат с влажна кърпа. След това, се поставят под покривката на масата. Важно е да ги сложите с лице нагоре. Не харчете парите, дори да ви се иска.

Ако попаднете на пръстен, не трябва да го носите на пръстите си. Бижуто трябва да се измие под течаща вода и след това, да се сложи върху копринен конец или обикновена верижка. Ако го окачите на прозореца или близо до вратата, цялата стара енергия на пръстена ще бъде затворена и щастието ще остане във вашия дом. Например, родителите ми имат такъв златен пръстен от много години. Може да не ми вярвате, но в съзнателния си живот не мога да си спомня нито един път, когато майка ми и баща ми са се скарали.

Майка ми ми е казвала да не подминавам перцата, защото те носят изобилие. Винаги могат да се носят в чанта. Ако някое перце хвърчи пред вас, не забравяйте да го хванете и сложите в портфейла си. Парите ще започнат да се появяват много по-бързо.

Вижте още: Вещи, които изсмукват енергията ви

Ако малко коте се мотае в краката ви, вземете го у дома. По този начин ще се предпазите от неуспехи и опасности. Ако котката е голяма, просто я нахранете. Но в случай, че животното се приближи няколко пъти, висшите сили ви изпращат знак. Не преследвайте котката, а й дайте възможност да се приближи сама.

Що се отнася до моята история, аз взех парите и ги занесох вкъщи. Там ги избърсах и го оставих под покривката. Тогава всичко се случи като в приказките. Веднъж в супермаркета видях билети за лотария. Спечелих. С тези средства успях да изплатя заема. С останалото реших да си купя рокля. Моделът, който харесах, остана в един екземпляр със 70% отстъпка. Размерът ми пасна идеално. На работа също чаках повишение. Може да е съвпадение, но животът ми наистина се промени към по-добро.

Вие какво бихте направили, ако намерите пари на улицата?